Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
New Hanza Capital, AS palielina ieguldījumu VEF apkaimē
Emitents Pillar Capital, AS (iepriekšējais nosaukums - New Hanza Capital, AS) (549300HG3YO0QBYPSM51)
Veids 2.2. Iekšējā informācija
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2018-08-01 16:17:11
Versijas komentārs
Teksts

Realizējot uzņēmuma darbības mērķus, New Hanza Capital, AS papildinājis tās pārvaldībā esošo īpašumu portfeli ar vēl vienu biroju ēku bijušajā Valsts elektrotehniskās fabrikas (VEF) teritorijā. New Hanza Capital, AS meitas uzņēmums NHC 2, SIA par 1,9 miljoniem eiro iegādājies biroju ēku Bērzaunes ielā 7, Rīgā.

Iegādātās biroju ēkas kopējā iznomājamā platība sasniedz 3 200 m2. Ēkā šobrīd ir 18 nomnieki, no kuriem lielākais ir zobārstniecības un estētiskās medicīnas klīnika "Sky Dream Clinic". Jāpiebilst, ka līdz ar iegādes darījuma pabeigšanu NHC 2, SIA ir pārņēmusi visus noslēgtos nomas līgumus ar nomniekiem.

VEF apkaimi kā vienu no Rīgas perspektīvākajiem biznesa un kultūras centriem New Hanza Capital, AS atzina jau 2017. gada septembrī, kad NHC 2, SIA šeit iegādājās pirmās biroju ēkas — Brīvības gatvē 214B, Brīvības gatvē 214M un Bērzaunes ielā 1. Šo biroju ēku kopējā platība sasniedz 25 000 m2.

“Biroju ēkas Bērzaunes ielā 7 iegāde mums bija būtiska, lai izveidotu vienotu projektu, un tas palielinās mūsu iepriekš VEF teritorijā veikto investīciju vērtību. VEF apkaime Rīgas pilsētas attīstības plānā iezīmēta ar lielisku potenciālu attīstīties par jaunu Rīgas centru. Mūsu mērķis ir kopā ar teritorijas kaimiņiem radīt VEF apkaimi par vietu, kur strādāt, dzīvot un atpūsties cilvēkiem, kurus aizrauj tehnoloģiju un inovāciju iespējas,” atzīmēja New Hanza Capital, AS izpilddirektors Edgars Miļūns.

New Hanza Capital, AS  ir 2006. gadā dibināts uzņēmums, kas kopš 2015. gada nogales savus līdzekļus iegulda komercīpašumos. Sabiedrības darbības mērķis ir, nodrošinot ilgtermiņa kapitāla pieaugumu, komercīpašumos ieguldīt savus un trešo pušu līdzekļus, ilgtspējīgi palielināt ienākumus no telpu nomas un veicināt īpašuma vērtības pieaugumu ilgtermiņā. Uzņēmuma komercīpašumu portfelī ir VEF biroju ēkas, airBaltic centrālais birojs Lidostā Rīga, loģistikas centri Rīgā un Ķekavas novadā, kā arī citi īpašumi. Kopējā iznomājamā telpu platība ir virs 70 000 m2.

         Jānis Bunte
         Sabiedrisko attiecību speciālists
         Tel.: +371 6777 5432

Pielikumi