Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Ievēlēta New Hanza Capital, AS valde jaunā sastāvā
Emitents Pillar Capital, AS (iepriekšējais nosaukums - New Hanza Capital, AS) (549300HG3YO0QBYPSM51)
Veids 2.2. Iekšējā informācija
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2018-03-12 09:20:59
Versijas komentārs
Teksts

2018. gada 7. martā notika New Hanza Capital, AS padomes sēde, kuras laikā tika ievēlēta uzņēmuma valde jaunā sastāvā. Par valdes priekšsēdētāju ievēlēta Aija Hermane-Sabule, savukārt Arnolds Romeiko turpina pildīt valdes locekļa pienākumus.

Uzņēmumu reģistrā jaunais valdes sastāvs reģistrēts 2018. gada 9. martā.

Aija Hermane-Sabule ir pabeigusi SBS Swiss Business School, iegūstot maģistra grādu uzņēmējdarbības vadīšanā (MBA). Savukārt Banku augstskolā iegūts profesionālais maģistra grāds finansēs un bakalaura grāds uzņēmējdarbības vadībā. Būtiskākā darba pieredze ir iegūta vairāk kā septiņus gadus strādājot nodokļu eksperta amatā vienā no lielā četrinieka auditorkompānijām. No 2013. gada līdz 2017. gadam Aija Hermane-Sabule vadīja ABLV Bank, AS grāmatvedības nodaļu, bet no 2018. gada ieņem nekustamā īpašuma attīstīšanas uzņēmuma Pillar Management, SIA finanšu direktores amatu.

New Hanza Capital, AS ir 2006. gadā dibināta sabiedrība. Tās darbības mērķis ir komercīpašumos ieguldīt savus un trešo pušu līdzekļus, ilgtspējīgi palielināt ienākumus no telpu nomas un nodrošināt īpašuma vērtības un kapitāla pieaugumu ilgtermiņā. Uzņēmuma komercīpašumu portfelī ir VEF biroju ēkas, airBaltic centrālais birojs Lidostā Rīga, loģistikas centri Rīgā un Ķekavas novadā, kā arī citi īpašumi. Kopējā iznomājamā telpu platība pārsniedz 69,8 tūkstošus kvadrātmetru.

         Jānis Bunte
         PR Specialist
         +37167775432

Pielikumi