Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Ievēlēta New Hanza Capital padome jaunā sastāvā
Emitents Pillar Capital, AS (iepriekšējais nosaukums - New Hanza Capital, AS) (549300HG3YO0QBYPSM51)
Veids 2.2. Iekšējā informācija
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2018-02-22 17:47:26
Versijas komentārs
Teksts

New Hanza Capital ārkārtas akcionāru sapulcē uz 5 gadu pilnvaru termiņu pārvēlēta uzņēmuma padome, paplašinot to līdz četriem padomes locekļiem un veicot attiecīgus grozījumus uzņēmuma statūtos.   

Uzņēmuma padomē atkārtoti ievēlēti Ernests Bernis un Māris Kannenieks. No jauna padomē ievēlēti Edgars Pavlovičs un Edgars Miļūns. Edgars Pavlovičs kopš 2007. gada ir ABLV Bank, AS valdes loceklis, savukārt Edgars Miļūns ir Pillar Management, SIA valdes priekšsēdētājs, kurš nekustamo īpašumu jomā strādā vairāk kā 20 gadus.

Par padomes priekšsēdētaju tika ievēlēts Ernests Bernis, bet par priekšsēdētāja vietnieku - Edgars Miļūns.  

Šis paziņojums satur iekšējo informāciju.  

New Hanza Capital, AS ir 2006. gadā dibināta sabiedrība. Tās darbības mērķis ir komercīpašumos ieguldīt savus un trešo pušu līdzekļus, ilgtspējīgi palielināt ienākumus no telpu nomas un nodrošināt īpašuma vērtības un kapitāla pieaugumu ilgtermiņā. New Hanza Capital, AS lielākais akcionārs ir ABLV Bank, AS, kurai pieder 88% uzņēmuma akciju. Uzņēmuma komercīpašumu portfelī ir VEF biroju ēkas, airBaltic centrālais birojs Lidostā Rīga, loģistikas centri Rīgā un Ķekavas novadā, kā arī citi īpašumi. Kopējā iznomājamā telpu platība pārsniedz 69,8 tūkstošus kvadrātmetru.  

         Jānis Bunte
         Sabiedrisko attiecību speciālists
         Tel.: +371 6777 5432

Pielikumi