Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Jūrmalas pilsētas Bāriņtiesa nolēmusi par Valērija Maligina mantojuma aizgādni iecelt viņa vecāko meitu Irinu Maliginu
Emitents Olainfarm, AS (213800WCG52W62ENOP27)
Veids 2.2. Iekšējā informācija
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2018-02-07 17:15:20
Versijas komentārs
Teksts

Jūrmalas pilsētas Bāriņtiesa nolēmusi par Valērija Maligina mantojuma aizgādni iecelt viņa vecāko meitu Irinu Maliginu

 

Jūrmalas pilsētas Bāriņtiesa (turpmāk — Bāriņtiesa), izvērtējot Irinas Maliginas kandidatūru, iecēlusi viņu par Valērija Maligina mantojuma aizgādni no 2018. gada 6. februāra. Likumā paredzēts, ka mantojuma lietā ieinteresētās personas var pieprasīt mantojuma aizgādnību, lai nodrošinātu tā pārvaldību un vērtības saglabāšanu līdz brīdim, kad mantojums nonāk īpašumā mantiniekiem. Bāriņtiesa uzrauga aizgādņa rīcību aizgādņa pienākumu izpildē.

Irina Maligina:

“Man ir uzticēta liela atbildība. Esmu gatava to uzņemties un godprātīgi pildīt aizgādņa pienākumus un rūpēties par mantojuma vērtības saglabāšanu visu mantinieku interesēs. Kā aizgādne īstenošu akcionāru tiesības un nodrošināšu nepieciešamo lēmumu pieņemšanu AS “Olainfarm un citos uzņēmumos, lai esošās vadības komandas varētu turpināt iesākto un īstenot jau iepriekš apstiprinātos attīstības plānus. Tā kā manam tēvam Valērijam Maliginam piederēja daudz nekustamo īpašumu un uzņēmumu, viens no pirmajiem uzdevumiem būs apzināt visu, kas ietilpst mantojumā. Tāpat būtisks pienākums ir turpināt rūpēties par nekustamajiem īpašumiem un tos apsaimniekot, kas ietver gan mantas aizsardzību, gan regulāro rēķinu apmaksu. Jāturpina pildīt arī tēva kredītsaistības. Vēlos uzsvērt, ka plānoju īstenot pragmatisku pieeju un darīšu visu labāko iespējamo visu mantinieku interesēs.”

Papildu informācija:

Salvis Lapiņš

AS „Olainfarm“ valdes loceklis

mob. tālr. +37126448873

e-pasts: slapinsh@olainfarm.lv

 

 

Pielikumi