Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
SIA "Expresscredit" ieceļ jaunu valdes locekli
Emitents DelfinGroup, AS (iepriekšējais nosaukums - ExpressCredit, SIA) (2138002PKHUJIMVMYB13)
Veids 2.2. Iekšējā informācija
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2018-01-12 11:56:25
Versijas komentārs
Teksts

2018. gada 11. janvārī Latvijas Republikas Uzņēmumu reģistrs reģisterēja izmaiņas SIA "ExpressCredit" statūtos saistībā ar izmaiņām uzņēmuma valdē. Jaunieceltais valdes loceklis Ivars Lamberts pievienosies esošajai uzņēmuma valdei, kuru veido Agris Evertovskis, Didzis Ādmīdiņš un Kristaps Bergmanis.

Ivars Lamberts uzsāka darbu SIA "ExpressCredit" 2015. gada maijā un kopš tā laika satrādāja kā galvenais operāciju direktors (COO). Pirms pievienošanās SIA ExpressCredit Ivars Lamberts strādāja vadošās pozīcijās virknē uz servisu orientētās kompānijās. Ivaram Lambertam ir maģistra grāds uzņēmējdarbības vadībā un bakalaura grāds tiesību zinātnē. Ivara Lamberta pienākumos arī turpmāk būs nodrošināt veiksmīgu operāciju norisi SIA ExpressCredit.

​__________________________________________________________________

SIA "ExpressCredit" ir licencēts patērētāju kreditēšanas uzņēmums, kas dibināts 2009. gadā. Koncerns ir pārstāvēts ar zīmoliem “Banknote”, "MoneyMetro" un “Rīgas pilsētas lombards”. Koncerna pamatpakalpojumi ir patēriņa aizdevumi, lombarda aizdevumi un naudas pārskaitījumi sadarbībā ar “Western Union”. Kopumā koncerns darbojas 39 Latvijas pilsētās un apdzīvotās vietās, kopumā 90 filiālēs, nodarbina 279 profesionālus darbiniekus un 2016. gadā nodokļos ir samaksājis 2,3 miljonus euro. SIA “ExpressCredit” ir LAFPA un LTRK biedrs.

         Kristaps Bergmanis
         Tālrunis: +371 29144168
         Fax: +371 67809194
         E-pasta adrese: kristaps.bergmanis@expresscredit.lv

Pielikumi