Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Par izmaiņām AS „Grindeks” valdē
Emitents Grindeks, AS (5299006DWR32NKWM1O86)
Veids 2.2. Iekšējā informācija
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2018-01-09 16:37:03
Versijas komentārs
Teksts

 

Juris Bundulis pārvēlēts par AS „Grindeks” valdes priekšsēdētāju; valdē ievēlēts Ph.D. Juris Hmeļņickis

AS „Grindeks” informē, ka uzņēmuma padome atkārtoti par AS „Grindeks” valdes priekšsēdētāju ir pārvēlējusi Juri Bunduli un AS „Grindeks” valdē ievēlējusi Ph.D. Juri Hmeļņicki.

Juris Hmeļņickis ir AS „Grindeks” Kvalitātes direktors/Kvalificētā persona, kā arī AS „Grindeks” meitasuzņēmuma AS „Kalceks” valdes priekšsēdētājs.

2000. gadā Hmeļņickis uzsāka savas darba gaitas AS „Grindeks” kā ķīmijas tehniķis analītiķis un, pateicoties savai profesionalitātei un mērķtiecībai, strauji attīstīja karjeru, ieņemot vairākus vadošus amatus. Kopš 2010. gada Juris Hmeļņickis ir AS „Grindeks” Kvalitātes direktors/Kvalificētā persona, bet kopš 2014. gada ir arī AS „Kalceks” valdes priekšsēdētājs.

Juris Hmeļņickis ir ieguvis vairākas augstākās izglītības. 2004. gadā viņš absolvēja Latvijas Universitātes Ķīmijas fakultāti, iegūstot Dabaszinātņu maģistra grādu, bet 2005. gadā Rīgas Tehniskajā Universitātē saņēma profesionālo maģistra grādu visaptverošajā kvalitātes vadībā. Turpinot profesionālo attīstību, 2010. gadā Hmeļņickis absolvēja Latvijas Universitātes Ķīmijas fakultāti, iegūstot Ķīmijas doktora zinātnisko grādu analītiskajā ķīmijā (Dr.chem.). Savukārt 2016. gadā Zviedrijas Institūtā viņš beidza biznesa vadības programmu līderības un ilgtspējīgas uzņēmējdarbības jomā. 2017. gadā Juris Hmeļņickis absolvēja maģistra studijas Latvijas Universitātes Biznesa, vadības un ekonomikas fakultāte programmā „Stratēģiskā vadība un līderība”. Ph.D. Juris Hmeļņickis ir līdzautors vairākām zinātniskajām publikācijām analītiskajā pētniecībā un hromatogrāfijā.

J. Bundulim nav AS „Grindeks” akciju, savukārt J. Hmeļņickim pieder 505 AS „Grindeks” akcijas.

AS „Grindeks” valdes sastāvā darbu turpina valdes loceklis, finanšu un administratīvais direktors Jānis Romanovskis.

Kontakti:

Laila Kļaviņa, AS „Grindeks” Komunikācijas departamenta vadītāja
Tel.: 67083370, 29256012
fakss: 67083505
E-pasts: laila.klavina@grindeks.lv
www.grindeks.lv

 

Pielikumi