Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
SAF Tehnika pāriet uz pilnībā atjaunotu mājaslapas dizainu
Emitents SAF Tehnika, AS (48510000F6NVA4T63P67)
Veids Citi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2013-10-29 17:35:30
Versijas komentārs
Teksts

 Sekojot līdzi laikam un tendencēm, SAF Tehnika pirmdien, 28.oktobrī, pāriet uz pilnībā atjaunotu mājaslapas www.saftehnika.com dizainu.

Jaunā mājaslapa vizuāli kļuvusi lakoniskāka, pārskatāmāka un daudz mūsdienīgāka. Strādājot pie jaunā izskata, uzņēmuma mērķis bija padarīt to maksimāli saprotamu gan vienkāršiem apmeklētājiem, gan reģistrētiem lietotājiem un uzņēmuma akcionāriem.

Līdzīgi kā iepriekšējā versijā, arī jaunajā mājaslapā būs pieejama informācija par SAF Tehnikas radītajiem produktiem un to specifikācijām, kā arī par izstādēm, jaunumiem un aktualitātēm. Izvēlnes veidotas tā, lai būtu intuitīvi uztveramas pat nejaušiem apmeklētājiem un visa nepieciešamā informācija būtu vien pāris datorpeles klikšķu attālumā.

Īpaši jāuzsver jaunās investoru sadaļas finanšu profila apakšizvēlne, kas kļuvusi vizuāli daudz mūsdienīgāka un vieglāk uztverama. Visa publiskojamā informācija par akciju cenu svārstībām, finanšu pārskati, akcionāru sapulču kopsavilkumi, paziņojumi biržai un visa pārējā ar finansēm saistītā informācija turpmāk būs atrodama vienuviet.

Esam ieviesuši arī produktu salīdzināšanas tabulu, kas ērti palīdzēs atrast konkrētajam projektam piemērotāko risinājumu un nepieciešamības gadījumā ērti sazināties ar sava reģiona tirdzniecības menedžeri.

SAF Tehnika jaunās mājaslapas izstrādes pamatā ir rūpes par klientu. Viņu apmierinātība ir viena no uzņēmuma prioritātēm un jaunais dizains ir nākamais solis SAF zīmola attīstībā.

Tomēr, lai nesarežģītu dzīvi tiem klientiem, kas bija pieraduši pie vecās mājaslapas, trīs mēnešu garumā esam saglabājuši iespēju pārslēgties uz veco izskatu.

AS SAF Tehnika ir digitālās mikroviļņu datu pārraides risinājumu izstrādātājs, ražotājs un izplatītājs. SAF Tehnikas produkti nodrošina bezvadu risinājumus ciparu balss un datu pārraidei mobilo un fiksēto tīklu operatoriem, datu pārraides nodrošinātājiem, valsts un privātajiem uzņēmumiem maģistrālo tīklu izbūvei. Kopš 2004. gada uzņēmums ir reģistrēts NASDAQ OMX Riga fondu biržā.

Informāciju sagatavoja:

Edgars Dudko

SAF Tehnika Sabiedrisko attiecību speciālists

Tel. 27742646

E-pasts: edgars.dudko@saftehnika.com

 

 

 

Papildu informācijai:

Aira Loite

Finanšu direktore

Tel. +371 67046833

e-pasts: aira.loite@saftehnika.com

Pielikumi