Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Trasta komercbanka paaugstina eiro noguldījumu likmi līdz 6,5%
Emitents TRASTA KOMERCBANKA, AS
Veids Būtiski notikumi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2008-02-29 12:07:15
Versijas komentārs
Teksts

AS „Trasta komercbanka” (TKB) martā saviem klientiem piedāvā vienu no izdevīgākajām depozītu noguldījumu likmēm Latvijā – termiņnoguldījumus eiro ar procentu likmi 6,5% gadā.

Atsaucoties uz klientu paaugstināto interesi par noguldījumiem eiro, Trasta komercbanka turpina decembrī iesākto tradīciju un atklāj pavasara sezonu ar jaunām depozītu noguldījumu likmēm. TKB piedāvājums būs spēkā no 3. līdz 31.martam un tā laikā termiņnoguldījumus uz 3 mēnešiem eiro valūtā varēs noguldīt ar paaugstinātu peļņas procentu likmi - 6,5% gadā. Patlaban šis ir viens no ienesīgākajiem eiro termiņnoguldījumiem Latvijā.

Paaugstinātā noguldījumu likme ir noteikta Latvijas rezidentiem - fiziskām un juridiskām personām un Eiropas Savienības rezidentiem - fiziskām personām. Pārējos gadījumos noguldījumu likmes bankas klientiem tiek noteiktas pēc vienošanās.

Papildus informāciju par paaugstinātajām eiro depozītu likmēm un citiem noguldījumu veidiem var saņemt Trasta komercbankā, bankas filiālēs Liepājā un Daugavpilī, kā arī TKB Infocentrā pa tālruni 7027777 un mājas lapā www.tkb.lv.

Agita Mūsiņa
AS "Trasta komercbanka"
Sabiedrisko attiecību speciāliste

Pielikumi