Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
AS „Valmieras stikla šķiedra” iegādājusies P-D Interglas Technologies Ltd
Emitents Valmieras stikla šķiedra, AS (5493006XWNR6BLL15O35)
Veids Būtiski notikumi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2013-07-09 17:20:41
Versijas komentārs
Teksts
Otrdien, 9.jūlijā, parakstot pirkuma līgumu, akciju sabiedrība „Valmieras stikla šķiedra” iegādājās Lielbritānijas uzņēmumu P-D Interglas Technologies Ltd. Pirkuma līgums ir spēkā no 2013.gada 1.janvāra.
 
P-D Interglas Technologies Ltd iegāde ir viens no veidiem, kā AS „Valmieras stikla šķiedra” turpina nostiprināt un paplašināt stikla šķiedras un to produktu ražošanu pasaulē. Mēs redzam spēcīgu izaugsmes potenciālu, apvienojot abu uzņēmumu zinātību, pieredzi un eksporta iespējas, kā arī veidojot un attīstot jaunus projektus,” norāda AS „Valmieras stikla šķiedra” valdes priekšsēdētājs Andris Oskars Brutāns.
 
Līdz ar P-D Interglas Technologies Ltd iegādi AS „Valmieras stikla šķiedra” sevi pozicionē kā vertikāli integrētu (no stikla šķiedras ražošanas līdz pat pārklātiem/piesūcinātiem audumiem) dažādu kompozītu materiālu piegādātāju avio industrijai.
 
Iegādātajam uzņēmumam ir vairāk kā 80 gadu pieredze stikla šķiedras tekstilpārstrādē. 2012.gadā  P-D Interglas Technologies Ltd apgrozījums sasniedza 20 miljonus EUR un tas nodarbināja vairāk nekā 130 darbiniekus.

 

 

 

 

Kontakti:
Marika Nīmante
AS „Valmieras stikla šķiedra” mārketinga projektu vadītāja
Tel.: 64202276, 26635509
Fakss: 64281216
E-pasts: Marika.Nimante@vss.lv
Vairāk informācijas par uzņēmumu: www.vss.lv

 

 

Pielikumi