Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
AS „Valmieras stikla šķiedra” slēgs pirkuma līgumu par Lielbritānijas uzņēmuma iegādi
Emitents Valmieras stikla šķiedra, AS (5493006XWNR6BLL15O35)
Veids Būtiski notikumi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2013-07-08 16:00:38
Versijas komentārs
Teksts

2013.gada 8.jūlijā AS „Valmieras stikla šķiedra” valde nolēma slēgt pirkuma līgumu par Lielbritānijas uzņēmuma P-D Interglas Technologies Ltd iegādi. Minētais uzņēmums ražo stikla šķiedras produktus avioindustrijai, termoizolācijai un arhitektūrai. 2012.gadā tas strādāja ar 20 miljonu euro apgrozījumu.

P-D Interglas Technologies Ltd iegāde ir viens no veidiem, kā AS „Valmieras stikla šķiedra” turpina nostiprināt un paplašināt stikla šķiedras un to produktu ražošanu pasaulē. Mēs redzam spēcīgu izaugsmes potenciālu, apvienojot abu uzņēmumu zināšanas, pieredzi un eksporta iespējas, kā arī veidojot un attīstot kopīgus projektus. Sagaidām, ka, kopīgi strādājot, īpaši spēsim stiprināt savas tirgus pozīcijas aviācijas industrijā,” norāda AS „Valmieras stikla šķiedra” valdes priekšsēdētājs Andris Oskars Brutāns.

Lēmumu par pirkuma līguma slēgšanu un P-D Interglas Technologies Ltd iegādi atbalstījusi arī AS „Valmieras stikla šķiedra” padome.

 

Kontakti:
Marika Nīmante
AS „Valmieras stikla šķiedra” mārketinga projektu vadītāja
Tel.: 64202276, 26635509
Fakss: 64281216
E-pasts: Marika.Nimante@vss.lv
Vairāk informācijas par uzņēmumu: www.vss.lv

 

Pielikumi