Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
„SAF Tehnika” industrijā lielākajā izstādē ASV prezentē inovatīvu jaunās paaudzes produktu „Integra”
Emitents SAF Tehnika, AS (48510000F6NVA4T63P67)
Veids Būtiski notikumi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2013-05-21 16:56:06
Versijas komentārs
Teksts

 

 

Latvijas telekomunikāciju un datu pārraides iekārtu ražotājs A/S „SAF Tehnika” (NASDAQ:SAF1R) šodien prestižajā izstādē CTIA 2013 Lasvegasā prezentē savu jaunāko produktu Integra. Tā ir kompakta, energoefektīva un jaudīga mikroviļņu datu pārraides sistēma.

 

Integra ir likumsakarīgs solis lietotājam draudzīgas un tā sauktās full-outdoor mikroviļņu radio tehnoloģijas attīstībā. Tā izstrādāta, integrējot divas galvenās šāda tipa sistēmu komponentes - nākamās paaudzes mikroviļņu radio un augstākajām ETSI klasēm atbilstošas antenas vienotā korpusā.

 

Integra nozīmē īsāku aparatūras montāžas laiku, labāku radiolīnijas noturību pat blīvi apdzīvotās teritorijās, kā arī zemākas kopējās uzturēšanas izmaksas. Jaunā Integra ir uzskatāms SAF inženieru pasaules līmeņa profesionalitātes apliecinājums, kam pamatā ir ne tikai augstvērtīgas zināšanas un prasmes radio elektronikas jomā, bet arī ievērojama kompetence materiālzinātnē.

 

Papildinot unikālā dizaina priekšrocības, arī Integras veiktspējas rādītāji šobrīd ir starp labākajiem licencēto mikroviļņu radio industrijā, un tā ir īpaši piemērota mobilo sakaru, reģionālajiem un dažāda tipa bezvadu HetNet tīkliem. Integrā iebūvētais jaunās paaudzes tīkla procesors nodrošina atbalstu izplatītākajām tīklu iekārtu sinhronizācijas tehnoloģijām SyncE un 1588 v2 PTP, ļaujot Integru izmantot4G (LTE) mobilo datu pārraides tīklu veidošanā. Bet iebūvētais 256 bitu AES datu kodēšanas mehānisms būtiski paplašina Integras pielietojamību publiskās drošības, municipālo un korporatīvo tīklu izbūvē. Pateicoties ērtajam dizainam un veiksmīgajai pamatkomponenšu izvēlei, Integra ir kompaktākā mūsdienu industrijas standartiem atbilstošā mikroviļņu radio sistēma ar kapacitāti līdz pat 420Mbps vienā kanālā/polarizācijā.

 

Jaunā SAF Integra tās uzbūves un iespēju ziņā ir ideāli piemērota daudzām moderno bezvadu datu pārraides tīklu aplikācijām. Integra ir nepieciešama katram lietotājam, kurš vēlas veikt pārdomātas investīcijas tehnoloģijās, ļaujot saglabāt un uzlabot konkurētspēju un kvalitāti telekomunikāciju nozarē, kas arvien vairāk tiecas uz integrētiem risinājumiem.

 

Normunds Bergs, "SAF Tehnika” vadītājs un valdes priekšsēdētājs: “Industrijā ir jauni standarti un arvien augstākas prasības pēc lielākas kapacitātes un vienlaikus zemākas aparatūras cenas. SAF piedāvātais risinājums tam ir Integra, kas būs tikai pirmais jaunās produktu līnijas vēstnesis. Tā ir ārkārtīgi ērti un vienkārši uzstādāma un nodrošina labu datu pārraides kapacitāti par konkurētspējīgu cenu.”

 

Detalizētāka informācija par Integru pieejama SAF Tehnika mājas lapā, kā arī SAF Youtube kanālā.

 

 

 

 

A/S „SAF Tehnika” ir ISO sertificēts bezvadu datu pārraides iekārtu ražotājs. Uzņēmuma produkti tiek ražoti Latvijā, Eiropas Savienībā un ir pieejami vairāk nekā 100 valstīs visā pasaulē. Kopš 2004. gada uzņēmuma akcijas tiek kotētas NASDAQ OMX Riga.

 

 

Papildinformācija:

Sanita Heinsberga

PR speciāliste

AS „SAF Tehnika”

E-pasts: sanita.heinsberga@saftehnika.com

skype: sanitasaf

www.saftehnika.com

Pielikumi