Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
„RBM Group” pērk komercīpašumu Tukumā
Emitents Apex Investments, SIA
Veids Būtiski notikumi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2008-02-22 15:47:01
Versijas komentārs
Teksts

„RBM Group” pērk komercīpašumu Tukumā

 „R.B. Management Group” (RBM) paziņoja par to, ka SIA „Apex Investments” (Apex) labā ir iegādājusies nekustamo komercīpašumu Tukumā, Latvijā.

Pirkuma priekšmets ir no jauna celts īpašums 3300 m2 platībā, kas pilnā apmērā tiek izīrēts Somijas uzņēmumam „Rautakesko” piederošajam pašapkalpošanās veikalam „K-Rauta”. Pārdevēju ieteica SIA „Veduta”. RBM darījumā pārstāvēja „Apex”.                          

 

-          Komentējot pirkumu, Džerijs Virts, RBM partneris teica: "Priecājamies redzēt „Apex” īpašumā vēl vienu aktīvu un justies pārliecināti par skaidrās naudas plūsmu, ko esam pievienojuši savam portfelim laikā, kad tirgū vērojamas grūtības. Bija patīkami strādāt ar „Veduta”, īpaši priecājamies par to, ka esam ieguvuši aktīvu, kura nomnieks ir kāds, kam piemīt „K-Rauta” kvalitāte.”

 

-          „Bija patīkami strādāt ar RBM, jūtot kompetentu pieeju darījuma organizēšanā. Tas, savukārt, būtiski atviegloja darījuma saskaņošanu, nepatērējot daudz laika lēmumu pieņemšanai,” saka Guntars Cauna, SIA „Veduta” brokeris.

  

Līdz ar jauno pirkumu „Apex Investments” Latvijā pieder deviņi supermārketi, pašapkalpošanās veikali un iepirkšanās centri, bet paredzams, ka 2008. gada 1. ceturksnī tiem pievienosies desmitais. Savas investīcijas uzņēmums iegulda labi izvietotos aktīvos, kuros saimnieko kvalitatīvi strādājoši nomnieki, ieskaitot „Rimi Baltic” un „SuperNetto”. Rīgas Fondu Biržā tam kotējas vērtspapīri. Ēku pārvaldīšanas pakalpojumus visos savos īpašumos sniedz SIA „R.B. Management”.

 

- - -

 

 

Kontakti sīkākai informācijai:

Apex: Matt Mežinskis

Tāl: +371 67333504

E-pasts: matt@rbm.lv

 

 

Par „R.B. Management” Grupa:                                                   

„RBM Group” ir investīciju un attīstības koncerns, kurš kopš 1995. gada darbojas kā investors Baltijas nekustamā īpašuma tirgū. Šobrīd RBM ir ieguvis lielu pieredzi tā pirkšanā, pārdošanā ar izīrēšanas tiesībām, strukturētā finanšu ieguldīšanas un īpašuma attīstības jomā. Līdz ar saviem uzticamajiem un profesionālajiem darbiniekiem RBM savu biznesu ir palielinājusi no viena aktīva līdz veselam diversificētam portfelim, ieskaitot supermārketus, pašapkalpošanās veikalus, biroju ēkas, brīvā laika pavadīšanas objektus un loģistiku. Lielākie nomnieki ir „Rimi Latvia”, „Supernetto”, „K Rauta”, „Ernst & Young”, IF, „Olympic Casinos”, TNS un „L'Oreal”. Bez tam, RBM sniedz telpu pārvaldīšanas pakalpojumus uzņēmumu grupām, kā arī ārējiem klientiem.

 

Pielikumi