Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
AS „Grindeks” 2008. gada 22. februāra ārkārtas akcionāru sapulces lēmumi
Emitents Grindeks, AS (5299006DWR32NKWM1O86)
Veids Informācija par akcionāru sapulcēm
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2008-02-22 11:02:37
Versijas komentārs
Teksts 2008. gada 22. februārī notika AS „Grindeks” ārkārtas akcionāru sapulce. Akcionāru sapulce pieņēma šādus lēmumus:

Pirmajā darba kārtības jautājumā „Padomes vēlēšanas”:

1) Ņemot vērā padomes locekļa Ivara Kalviņa iesniegumu, saskaņā ar Komerclikuma 296.panta septīto un devīto daļu atsaukt ar 2008.gada 22.februāri no AS “Grindeks” padomes locekļa amata: Ivaru Kalviņu, Kirovu Lipmanu, Uldi Osi, Jāni Nagli un Vitāliju Gavrilovu.

2) Ievēlēt AS „Grindeks” padomes locekļa amatā uz trīs gadiem, nosakot padomes pilnvaru termiņa sākumu 2008.gada 22.februārī:
1. Kirovu Lipmanu;
2. Vitāliju Gavrilovu;
3. Jāni Nagli;
4. Annu Lipmani;
5. Uldi Osi.

3) Noteikt, ka padomes locekļi saņem atlīdzību par padomes locekļa pienākumu pildīšanu atbilstoši apstiprinātajam AS „Grindeks” ikgadējam budžetam.

Vienlaicīgi informējam, ka AS „Grindeks” 2008.gada 22.februāra padomes sēdē nolēma par AS „Grindeks” padomes priekšsēdētāju atkāroti ievēlēt Kirovu Lipmanu un par AS „Grindeks” padomes priekšsēdētāja vietnieku ievēlēt Vitāliju Gavrilovu.

Tāpat informējam, ka jaunievēlētā padomes locekle Anna Lipmane ir viena no lielākajām AS „Grindeks” akcionārēm, sertificēta ārste-neiroloģe un kopš 2003. gada ieņem AS „Grindeks” valdes priekšsēdētāja padomnieces amatu.

AS „Grindeks” vārdā,

valdes priekšsēdētājs J. Romanovskis
Pielikumi