Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Par nodomu izmaksāt dividendes
Emitents Latvijas Krājbanka, AS
Veids Būtiski notikumi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2008-02-19 17:27:56
Versijas komentārs
Teksts

AS “Latvijas Krājbanka” valde ierosina dividendēs par AS ”Latvijas Krājbanka” parastajām un priekšrocību akcijām izmaksāt 50% (piecdesmit procenti) no AS “Latvijas Krājbanka” 2007. gada auditētās peļņas. Par nodomu izmaksāt dividendes AS “Latvijas Krājbanka” ir iesniegusi paziņojumu Finanšu un kapitāla tirgus komisijai saskaņā ar Kredītiestāžu likuma 85. panta 3. daļā noteikto. Priekšlikumus AS “Latvijas Krājbanka” akcionāru sapulcei par dividenžu summu, kas izmaksājama par vienu akciju , kā arī plānoto aprēķina datumu, kurā tiks nofiksēts to akcionāru saraksts, kuriem būs tiesības uz dividenžu saņemšanu, AS “Latvijas Krājbanka” valde sagatavos pēc zvērināta revidenta atzinuma saņemšanas.

Ar AS “Latvijas Krājbanka” kārtējai akcionāru sapulcei sagatavoto lēmuma projektu “Par AS “Latvijas Krājbanka” peļņas izlietošanu” akcionāri varēs iepazīties, sākot ar 2008. gada 4. martu:
· Oficiālās obligātās informācijas centralizētās glabāšanas sistēmas interneta mājas lapā: www.oricgs.lv;
· AS “Rīgas Fondu birža” interneta mājas lapā www.lv.omxgroup.com;
· AS “Latvijas Krājbanka” interneta mājas lapā www.lkb.lv;
· AS “Latvijas Krājbanka” telpās Rīgā, Jāņa Daliņa ielā 15, iepriekš piesakoties pa tālruni 67092003.

Pielikumi