Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
AS „Latvijas kuģniecība” padomes izmaiņas reģistrētas LR Uzņēmumu reģistrā
Emitents Latvijas kuģniecība, AS (48510000VYR04HZGC213)
Veids Būtiski notikumi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2008-02-19 15:47:01
Versijas komentārs
Teksts
Akciju sabiedrības „Latvijas kuģniecība” (LK) informē, ka šodien, 19.februārī, LK ir saņēmusi LR Uzņēmuma reģistra lēmumu - atbilstoši akciju sabiedrības „Latvijas kuģniecība” (LK) 2008.gada 15.februāra akcionāru ārkārtas sapulces dalībnieku lēmumam ir veiktas izmaiņas sabiedrības padomē.
 
Latvijas Republikas Uzņēmumu reģistra lēmumā norādīts, ka a/s „Latvijas kuģniecība” iesniegtie dokumenti atbilst Latvijas Republikas Komerclikuma un citu normatīvo aktu prasībām, tādējādi šā gada 18.februārī komercreģistrā izdarītie ieraksti liecina, ka par LK padomes locekļiem iecelti Uldis Pumpurs, Vladimirs Solomatins, Andris Vilcmeiers, Olga Pētersone, Ansis Sormulis, Svens Zālītis, Guntis Ločmelis, Miks Ekbaums, Māris Gailis, Normunds Staņevičs, Vladimirs Koškuls un Kārlis Boldiševics.
 
Latvijas Republikas Uzņēmuma Reģistrs ir nolēmis atteikt pievienot sabiedrības reģistrācijas lietai Olafa Berķa un a/s „International Baltic Investment Ltd“ iesniegto pieteikumu par a/s „Latvijas kuģniecība“ padomes reģistrācijas atlikšanu.
 
A/s „Latvijas kuģniecība“ padomes priekšsēdētājs Uldis Pumpurs uzsver, ka veiktais ieraksts LR Uzņēmumu reģistrā ir novērsis visas iespējamās neskaidrības saistība ar uzņēmuma vienīgās likumīgās padomes pilnvarām.  U.Pumpurs arī norāda: „Uzņēmuma akcionāru sapulces pieņemtie lēmumi ļaus nodrošināt rīcības pēctecību arī nākotnē, turpinot iesākto darbu kompānijas modernizācijā un flotes atjaunošanā. Iepriekšējos gados paveiktais ir labs pamats Latvijas kuģniecības tālākai attīstībai.“
 
Kā ziņots iepriekš, a/s „Latvijas kuģniecība” jaunā padome ievēlēta uz trim gadiem, nosakot pilnvaru termiņa sākumu šā gada 15.februārī. Padomes ievēlēšana saistīta ar tās iepriekšējā pilnvaru termiņa beigām.
 

Sīkākai informācijai
Marita Ozoliņa Tumanovska
Sabiedrisko attiecību dienesta vadītāja
Tālr. nr.: 67020120, 29287169
E-pasts: marita.ozolina@lscgroup.lv

Pielikumi