Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Edgars Ricevs apstiprināts par A/S SAF Tehnika Tirdzniecības un Mārketinga viceprezidentu
Emitents SAF Tehnika, AS (48510000F6NVA4T63P67)
Veids Citi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2013-02-11 16:21:36
Versijas komentārs
Teksts

SAF Tehnika paziņo, ka sākot ar šī gada 1. martu Edgars Ricevs, kurš šobrīd ir uzņēmuma Stream Networks  valdes priekšsēdētājs, pievienosies SAF Tehnika vadības komandai ieņemot Tirdzniecības un mārketinga viceprezidentu amatu. Plānojam, ka mēneša laikā Edgars Ricevs ieņems arī Valdes locekļa amatu, tajā nomainot līdzšinējo uzņēmuma Tirdzniecības un mārketinga viceprezidentu Jāni Ennīti, kura aiziešana no uzņēmuma saistīta ar iespēju attīstīt privāto uzņēmējdarbību.
 „Respektējot Jāņa Ennīša lēmumu pieņemt jaunu izaicinājumu savā karjerā, esmu pārliecināts, ka SAF Tehnikai Edgara Riceva personā pievienosies zinošs vadītājs ar lielu pieredzi inovatīvo telekomunikāciju tehnoloģiju jomā, kas uzņēmumam būs liels ieguvums," uzsver SAF Tehnika valdes priekšsēdētājs Normunds Bergs. SAF Tehnika vienlaikus apliecina, ka gaidāmās izmaiņas uzņēmuma vadībā nav saistītas ar pārmaiņām uzņēmuma produktu attīstības un starptautiskās darbības stratēģijā.
 
 Edgara Riceva darbības jomas SAF Tehnikā būs tirdzniecības un mārketinga vadība stiprinot SAF pozīcijas globālā mērogā, jaunu iespēju izpēte kā arī tīklu instalācijas un pārvaldības biznesa attīstība Ziemeļamerikā.
Edgars Ricevs kopš 2008. gada augusta pilda bezvadu platjoslas pakalpojumu sniedzēja Ziemeļeiropas reģionā SIA Stream Networks valdes priekšsēdētāja amata pienākumus. Laika periodā no 2007. gada marta līdz 2008. gada augustam viņš bija tehniskais direktors un rīkotājdirektors Baltijas datu pārraides pakalpojumu sniedzējā Norby Telecom, tai pat laikā paralēli strādājot arī par izpilddirektoru SIA Telecentrs (no 2002. gada aprīļa līdz 2008. gada augustam). No 1996. gada marta līdz 2002. gada martam E.Ricevs bija Bezvadu datu pārraides produktu nodaļas vadītājs Microlink Latvia. E. Ricevs ir ieguvis  bakalaura grādu datorzinātnēs Ventspils Augstskolā (2004. – 2006.) .
 
Aira Loite
Valdes locekle, Rīkotājdirektore
Tālrunis: +371 67046833
e-mail: aira.loite@saftehnika.com
 

Pielikumi