Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Par publikāciju
Emitents Rīgas kuģu būvētava, AS (48510000DWP0BMQCTM64)
Veids Finanšu pārskati
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2012-12-20 18:09:58
Versijas komentārs
Teksts

 

 

Atsaucoties uz 2012. gada 20. decembrī elektroniskajos masu saziņas līdzekļos publicētajām ziņām, A/S „Rīgas kuģu būvētava” informē:

kā jau 2012.gada 20.jūnijā A/S „Rīgas kuģu būvētava” ziņoja, Ukrainas MIL parādījās informācija, ka šīs valsts ekspremjers Jūlija Timošenko tur aizdomās „Černomorneftegaz” iespējamās ļaunprātībās veicot naftas platformas piegādi.

Rīgas kuģu būvētava informēja, ka nav saistīta ar Lielbritānijas ofšora kompāniju, kura uzvarēja pirmo tenderi un Ukrainas Ģenerālprokuratūra nav atklājusi pārkāpumus otrā tendera norisē.

Attiecībā uz presē izplatītajiem melīgajiem, uzņēmumu kompromitējošiem materiāliem varam paziņot:

1. Publicētie raksti  ir tendenciozi , jo izmantojot nesaistītas, nepārbaudītas un nepamatotas ziņas par dažādiem darījumiem un kompānijām, izdara secinājumu par A/S „Rīgas kuģu būvētava” saistību ar kompāniju  Highway Investment Processing.

2. A/S „Rīgas kuģu būvētava” nav iesaistīta pirmstiesas izmeklēšanas procesā un nav saņēmusi paziņojumus no tiesību sargājošajām iestādēm.

3. A/S „Rīgas kuģu būvētava” nav un nekad nav bijusi saistīta ar Lielbritānijā reģistrēto kompāniju  Highway Investment Processing. Šī Lielbritānijā reģistrētā kompānija uzvarēja 2011. gada maijā notikušajā tenderī, savukārt A/S „Rīgas kuģu būvētava” piedalījās un uzvarēja tenderī par otrās platformas būvi un piegādi, 2011.gada oktobrī.

Pielikumi