Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Parex bankas Kapitāla tirgu un investīciju direkciju turpmāk vadīs Mārtiņš Jaunarājs
Emitents Reverta, AS (iepriekšējais nosaukums - Parex banka, AS) (097900BHBR0000064855)
Veids Būtiski notikumi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2008-01-31 14:07:28
Versijas komentārs
Teksts

Parex bankas Kapitāla tirgu un investīciju direkciju turpmāk vadīs Mārtiņš Jaunarājs

Sākot ar šī gada 1. februāri, Parex bankas Kapitāla tirgu un investīciju direkcijas vadītāja pienākumus pildīs līdzšinējais Parex bankas Investīciju banku pakalpojumu daļas vadītājs Mārtiņš Jaunarājs. Šī gada 31. janvārī bijušais ilggadējais direkcijas vadītājs Gene Zolotarev atstāj darbu bankā.

M. Jaunarājs Parex bankā strādā kopš 2001. gada, bet kopš 2003. gada vada Investīciju banku pakalpojumu daļu. Parex bankas investīciju baņķieru komanda M. Jaunarāja vadībā ir noorganizējusi vairākas nozīmīgas obligāciju emisijas, klientiem piesaistījusi sindicētos kredītus, kā arī sekmīgi konsultējusi klientus vērienīgos uzņēmumu pirkšanas un pārdošanas darījumos. No 1997. gada līdz 2001. gadam M. Jaunarājs ieņēma dažādus amatus Hansabankā. Savu karjeru finanšu sektorā viņš uzsāka 1994. gadā, sākot strādāt AS Latvijas Universālā Banka (tagadējā SEB Unibanka). M. Jaunarājs Latvijas Universitātē ieguvis maģistra grādu biznesa vadībā, kā arī ieguvis finanšu analītiķa (Chartered Financial Analyst (CFA)) kvalifikāciju.

Par Parex banku:

Parex banka ir viena no stabili augošām Latvijas komercbankām ar aktīviem vairāk nekā 4,5 miljardi EUR. Parex banka saviem klientiem piedāvā integrētus pakalpojumus tādās jomās kā kreditēšana, maksājumu kartes, līzings, aktīvu pārvaldīšana un vērtspapīru tirdzniecība. Patlaban bankas filiālēs visā Latvijā strādā vairāk nekā 2600 cilvēki. Bez tam Parex bankai ir pārstāvniecības, filiāles un meitasuzņēmumi 15 pasaules valstīs, tajā skaitā filiāles Berlīnē, Hamburgā, Stokholmā, Malmē, Tallinā un Narvā, meitas banka AP Anlage und Privatbank AG Šveicē un Parex Bankas Lietuvā. Parex banka ir vienīgais American Express sadarbības partneris Latvijā un Lietuvā, kam ir tiesības emitēt American Express kredītkartes. Parex bankai ir piešķirti šādi starptautiskie reitingi: Moody's Investors Service – Baa3 (investment grade), Fitch Ratings – BB+, Capital Intelligence – BBB (investment grade).

Papildu informācija:

Viktors Zaķis,
Korporatīvo komunikāciju speciālists
Tālrunis: 67010141 vai 29476754
e-pasts: viktors.zakis@parex.lv
Pielikumi