Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Eiropas bezvadu datu iekārtu ražotājs „SAF Tehnika” paplašina darbību Āfrikas un Ziemeļamerikas reģionos
Emitents SAF Tehnika, AS (48510000F6NVA4T63P67)
Veids Finanšu pārskati
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2012-10-29 16:26:30
Versijas komentārs
Teksts

No šī gada septembra „SAF Tehnika” A/S klientiem Āfrikas reģionā piedāvā plašāka spektra pakalpojumus jaunās telpās Lagosā, Nigērijā. Papildus birojam būs arī servisa centrs, kā arī reģionāla produktu noliktava un apmācību vieta Rietumāfrikas un Centrālāfrikas reģionu „SAF Tehnika” partneriem un klientiem.

Jaunās „SAF Tehnika” telpas tika atklātas ikgadējās izstādes „NigeriaCom 2012” laikā šī gada septembrī un klientu novērtējums ir ļoti pozitīvs. „SAF Tehnika” Rietumāfrikā ir pārstāvēta jau kopš 2004.gada.

„Uzņēmuma pārstāvības paplašināšana šajā reģionā ir nozīmīgs solis ceļā uz vislabāko servisu. Būsim vēl pieejamāki, efektīvāki un viennozīmīgi tuvāk esošajiem un arī potenciālajiem partneriem un klientiem, sniedzot augstas kvalitātes bezvadu datu pārraides risinājumus,” atzīst Jānis Ennītis, „SAF Tehnika” Mārketinga un pārdošanas vice-prezidents.
 
Jaunajā birojā Lagosā ir izveidota „SAF Tehnika” ražoto produktu izstāžu vieta, kā arī atklāta apmācību telpa Āfrikas reģiona partneru darbiniekiem. Pirmajā mēnesī notikušas apmācības jau apmēram 25 speciālistiem un zināms, ka šādi semināri būs arī turpmāk. Noliktavā jaunā biroja telpās būs gan reģionā pieprasītākie pilnībā aprīkoti digitālie bezvadu datu pārraides produkti, gan to rezerves daļas, kas ļaus operatīvi nodrošināt pasūtījumu izpildi. Birojs būs kā tehniskā atbalsta punkts gan esošajiem, gan potenciālajiem klientiem.

Jaunais Nigērijas birojs atrodas mūsdienīgā biznesa centrā Nigērijas galvaspilsētā (adrese: 6B Adeleke Adedoyin iela, Victoria Island, Lagosa, Nigērija) un turpat atrodas arī citu lielu uzņēmumu pārstāvniecības. Vieta ir ērti sasniedzama arī citu valstu partneriem un klientiem.

Savukārt šī gada trešajā ceturksnī „SAF Tehnika” piedalījās „SAF Services” nodibināšanā, kas atradīsies Ziemeļamerikas reģionā (Denverā, Kolorādo štats, ASV). Tā izveides mērķis ir piedāvāt vietējiem klientiem pakalpojumus datu pārraides tīklu izveidē. Kā liecina mikroviļņu radio tirgus tendences, plānošana, būvniecība un ilgtermiņa apkalpošana ir pieprasīts serviss.

A/S SAF Tehnika ir ISO, FCC, Industry Canada, Broadband Stimulus (RUS / NTIA) sertificēts bezvadu datu pārraides iekārtu ražotājs. Uzņēmuma produkti tiek izstrādāti, ražoti Latvijā un piegādāti vairāk nekā 100 valstīs visā pasaulē. Kopš 2004.gada uzņēmums ir reģistrēts NASDAQ OMX Riga (kods NASDAQ:SAF1R).

Papildinformācija:
Sanita Heinsberga
Sabiedrisko attiecību speciāliste
”SAF Tehnika” AS
E-pasts: sanita.heinsberga@saftehnika.com
Mob.: +371 29660153
Skype: sanitasaf
www.saftehnika.com

Pielikumi