Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Par 2006.gada pārskata posteņa atšifrējumu
Emitents Ditton pievadķēžu rūpnīca, AS (391200LSGSVWPZW6LL87)
Veids Citi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2008-01-04 15:02:04
Versijas komentārs
Teksts Par akciju sabiedrības „Ditton pievadķēžu rūpnīca” 2006.gada finanšu pārskata pielikuma „Paskaidrojumi pie peļņas un zaudējuma aprēķina posteņiem” posteņa „Administratīvās izmaksas” pozīcijas „Pārējie pārvaldes un administratīvie izdevumi” atšifrējumu

AS „Ditton pievadķēžu rūpnīca” Valde informē akcionārus un pārējos ieguldītājus, ka saskaņā ar Gada pārskatu likuma 24.pantu, starptautiskajiem grāmatvedības standartiem un citiem Latvijas Republikas normatīvajiem aktiem postenis „Adminstratīvās izmaksas” iekļauj sevī sekojošus izdevumus: darba alga, sociālie nodokļi un atskaitījumi pensijas fondā, izdevumi emitenta saimnieciskās darbības nodrošināšanai (dažāda veida remontu, atjaunošanas un renovācijas darbu izmaksas, transporta izmaksas, izdevumi administratīvā aparāta uzturēšanai un funkcionēšanai), bankas pakalpojumu un revidenta pakalpojumu apmaksa un citi ar likumu atļautie izdevumi.

Pozīcija „Pārējie pārvaldes un administratīvie izdevumi” iekļauj sevī atsevišķās pozīcijās nedefinēto ar emitenta saimniecisko darbību saistīto izdevumu summu, kas vērsti uz sabiedrības darbības nodrošināšanu, investīcijām kustamajā un nekustamajā īpašumā dažāda veida remonta, atjaunošanas un renovācijas darbu veidā un ar šiem mērķiem saistītajiem izdevumiem.

Dotās pozīcijas kopā ar gada pārskatu ir pārbaudījis, izanalizējis un revidējis neatkarīgais revidents saskaņā ar Komerclikuma 176.pantu un Gada pārskatu likuma 24.pantu, ka arī Valsts ieņēmumu dienesta auditors, tās atzītas par likumīgām, emitenta saimnieciskajai darbībai pamatotām un pienācīgā veidā atspoguļotām emitenta gada pārskatā.

Dotās pozīcijas ietvaros atsevišķi darījumi ar trešajām personām, kā arī summāri darījumi ar kādu atsevišķu personu, uz kuriem attiecas AS „Rīgas Fondu birža” noteikumu „Par finanšu iekļaušanu un tirdzniecību biržas regulētajos tirgos” 14.10.2.punkta kritēriji, nepastāv.

AS „Ditton pievadķēžu rūpnīca” Valde atgādina ieguldītājiem par viņu tiesībām saņemt jebkuru izvērstu informāciju par gada pārskatu saskaņā ar Komerclikuma 276.panta ceturto daļu un vienlaicīgi atzīmē, ka tādi pieprasījumu par 2006.gada pārskatu nav saņemti.

Paziņojums iesniegts, pamatojoties uz Finanšu un kapitāla tirgus komisijas 21.12.2007. pieprasījumu Nr.05.05.02.131/3650.

P.Dorofejevs
Valdes priekšsēdētāja vietnieks                                                                     
Pielikumi