Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Par atpirkšanas piedāvājumu
Emitents Rīgas raugs, AS
Veids Citi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2007-12-28 08:41:53
Versijas komentārs
Teksts

Finanšu un kapitāla tirgus komisija 27.12.2007. ir saņēmusi sabiedrības JÄSTBOLAGET AB, akciju sabiedrības ''Rīgas raugs'' akciju atpirkšanas piedāvājuma izteicēja iesniegumu atļaujas saņemšanai obligātā un galīgā akciju atpirkšanas piedāvājuma izteikšanai


Informācija par akciju atpirkšanas piedāvājumu

1. Informācija par piedāvātāju un personām, kas rīkojas saskaņoti ar piedāvātāju vai mērķa sabiedrību, ja iespējams, norādot to attiecības ar piedāvātāju un mērķa sabiedrību:   Akciju sabiedrības "Rīgas raugs" akcionārs- sabiedrība JÄSTBOLAGET AB (juridiskā adrese –Box 7003, 192 07 Sollentunā, Zviedrijā, reģistrēta 15.10.1934. Zviedrijā ar reģistrācijas Nr. 556033-4830).
2. Akciju atpirkšanas piedāvājuma veids:  Obligātais un galīgais akciju atpirkšanas piedāvājums
3. Vienas akcijas atpirkšanas cena pēc prospektā sniegtās informācijas:   6.40 LVL
4. Piedāvājuma termiņš:   Akciju atpirkšanas piedāvājumu akciju sabiedrības ''Rīgas raugs'' akcionāri var pieņemt trīsdesmit dienu laikā, skaitot no dienas, kad informācija par akciju atpirkšanas piedāvājumu publicēta laikrakstā "Latvijas Vēstnesis". Akciju atpirkšanas piedāvājums ir spēkā tikai pēc Finanšu un kapitāla tirgus komisijas lēmuma par atļauju izteikt minēto akciju atpirkšanas piedāvājumu pieņemšanas.

Pielikumi