Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
SAF Tehnika paziņo par meitasuzņēmuma dibināšanu Ziemeļamerikā
Emitents SAF Tehnika, AS (48510000F6NVA4T63P67)
Veids Būtiski notikumi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2011-10-13 17:38:04
Versijas komentārs
Teksts

Augstākās klases licencēto un nelicencēto mikroviļņu radio ražotājs A/S SAF Tehnika (NASDAQ:SAF1R) paziņo par meitasuzņēmuma SAF North America LLC dibināšanu Denverā, Kolorādo štatā (Amerikas Savienotās Valstis). Uzņēmums pilnībā pieder A/S SAF Tehnika.
Uzņēmuma SAF North America LLC galvenais uzdevums būs nodrošināt Ziemeļamerikas reģiona klientus ar individuāli izstrādātiem un efektīviem bezvadu datu pārraides risinājumiem. Produkti un pakalpojumi paredzēti gan privātiem, gan valsts uzņēmumiem, kuriem ir nepieciešams nodrošināt kvalitatīvu bezvadu datu pārraidi, tostarp arī platjoslas tīklos.
„Mēs esam ļoti priecīgi par šā uzņēmuma izveidi. Tas noteikti palīdzēs uzlabot SAF Tehnika spēju nodrošināt spēcīgu atbalstu vietējiem klientiem, kuriem ir nepieciešamas gan individuālas konsultācijas, gan specializētu pakalpojumu risinājumi sadarbībā ar partneru uzņēmumiem,” stāsta Kristaps Rikāns, SAF Tehnika Tirdzniecības direktors Ziemeļamerikā.
„Neņemot vērā spēcīgo konkurenci pēdējā gada laikā, kas valda starp Ziemeļamerikā esošajiem ražotājiem un bezvadu datu pārraides iekārtu izplatītājiem, SAF Tehnika ir spējusi būtiski palielināt savu tirgus daļu un nostiprināt vietu starp konkurentiem, pateicoties ražojumu augstajai Eiropas kvalitātei. Meitasuzņēmuma dibināšana Ziemeļamerikā ir tikai nākamais solis mūsu ģeogrāfiskajā attīstībā. Pirmais bija SAF Tehnika Middle East Ltd dibināšana, tagad tam seko SAF North America LLC. Fiziskā klātbūtne šajos tirgos ir absolūti nepieciešama, ja vēlamies nodrošināt klientiem visaugstāko pakalpojumu kvalitāti.” uzņēmuma dibināšanu komentē SAF Tehnika rīkotājdirektors Jānis Ennītis.
ASV tāpat kā Kanādā SAF Tehnika piedāvā mikroviļņu datu pārraides sistēmas: FreeMile, CFIP Lumina un CFIP-106 Full Outdoor radio, kā arī CFIP PhoeniX Split Mount sistēmu, kas darbojas 6, 7, 11, 13, 15, 18, 23, 24 un 38 GHz frekvenču joslās.
A/S SAF Tehnika ir ISO, FCC, Industry Canada, Broadband Stimulus (RUS / NTIA) sertificēts. Izstrāde un ražošana tiek veikta Eiropā. Uzņēmuma produkcija tiek tirgota vairāk nekā 100 valstīs visā pasaulē.

Papildu informācija:
Evija Baula
Sabiedrisko attiecību speciāliste
A/S SAF Tehnika
e-pasts: evija.baula@saftehnika.com
Tālr.: + 37167046836
Mob.: +37128321144
www.saftehnika.com

Pielikumi