Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Valdes atzinums par galīgo akciju atpirkšanas piedāvājumu
Emitents Protezēšanas un ortopēdijas centrs, AS
Veids Būtiski notikumi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2007-12-05 10:34:08
Versijas komentārs
Teksts   2007.gada 30.novembrī Finanšu un kapitāla tirgus komisija ir pieņēmusi lēmumu atļaut akciju sabiedrības „Protezēšanas un ortopēdijas centrs” akcionāram Aināram Baumanim izteikt akciju sabiedrības „Protezēšanas un ortopēdijas centrs” galīgo akciju atpirkšanas piedāvājumu, apstiprinot vienas akcijas atpirkšanas cenu - 0.78 LVL.

 Akciju sabiedrības „Protezēšanas un ortopēdijas centrs” valde ir izvērtējusi akcionāra Aināra Baumaņa izteikto akciju sabiedrības „Protezēšanas un ortopēdijas centrs” galīgo akciju atpirkšanas piedāvājumu un secinājusi, ka tas atbilst normatīvo aktu prasībām.

Valde uzskata, ka akciju koncentrēšana viena akcionāra rokās uzlabos akciju sabiedrības „Protezēšanas un ortopēdijas centrs” darbības efektivitāti un tālāko stratēģisko attīstību, tai skaitā arī veicinās ieguldījumu piesaistīšanas iespējas. Akciju sabiedrības „Protezēšanas un ortopēdijas centrs” valde apstiprina, ka jau 2006.gada pārskatā minēti pamatdarbības optimizācijas un efektivitātes paaugstināšanas nodomi.                      

Akciju sabiedrības „Protezēšanas un ortopēdijas centrs” akcionāriem ir iespēja izvērtēt akcionāra Aināra Baumaņa izteikto galīgo atpirkšanas piedāvājumu un pieņemt patstāvīgu lēmumu.

Akciju sabiedrības „Protezēšanas un ortopēdijas centrs” valde

Pielikumi