Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Trasta komercbanka paaugstina eiro noguldījumu likmi līdz 7%
Emitents TRASTA KOMERCBANKA, AS
Veids Būtiski notikumi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2007-11-30 16:42:59
Versijas komentārs
Teksts

AS „Trasta komercbanka” (TKB) decembrī saviem klientiem piedāvā augstāko depozītu noguldījumu likmi Latvijā – termiņnoguldījumus eiro ar procentu likmi 7% gadā.

No 1. līdz 31.decembrim "Trasta komercbankas" depozītu programmas papildina jauns piedāvājums noguldījumiem eiro valūtā ar paaugstinātām peļņas procentu likmēm – termiņnoguldījumus uz 3 mēnešiem iespējams noguldīt ar 7% likmi. Patlaban šis TKB eiro depozītu piedāvājums ir ienesīgākais Latvijā.

TKB jaunais depozītu piedāvājums ir veidots, ņemot vērā klientu pieaugošo interesi par uzkrāšanas un peļņas gūšanas iespējām eiro valūtā, un sniedz nebijušu iespēju gūt papildus peļņu tiem, kuru rīcībā šobrīd ir brīvi naudas līdzekļi.

Papildus informāciju par paaugstinātajam eiro depozītu likmēm un citiem noguldījumu veidiem var saņemt TKB Infocentrā pa tālruni 7027777 vai mājas lapā www.tkb.lv.

Agita Mūsiņa
AS "Trasta komercbanka"
Sabiedrisko attiecību speciāliste

Pielikumi