Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
SAF Tehnika AS paziņo par ražošanas uzsākšanu Kuritibā, Brazīlijā
Emitents SAF Tehnika, AS (48510000F6NVA4T63P67)
Veids Būtiski notikumi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2011-07-11 09:53:22
Versijas komentārs
Teksts
Rīga, 2011. gada 11.jūlijs - Latvijas telekomunikāciju iekārtu ražotājs, AS SAF Tehnika (NASDAQ:SAF1R) kopā ar wi2be tecnologia S.A. (Brazīlija) un SIEMENS enterprise communications (Brazīlija) paziņo par Full Outdoor radio CFIP Lumina ražošanas uzsākšanu Kuritibā, Brazīlijā.
 
Mikroviļņu tehnoloģijas Brazīlijas tirgū tiek īpaši aizsargātas un importētajai produkcijai tiek piemēroti gan dažādi muitas noteikumi, gan nodokļi, kas galarezultātā ievērojami sadārdzina paša produkta izmaksas, un palielina produkta kopējo piegādes laiku.
 
Lai spētu nodrošināt Brazīlijas klientiem atbilstošus bezvadu datu pārraides risinājumus, SAF Tehnika (Latvija) ir apvienojusi spēkus ar kompānijām wi2be tecnologia S.A. (Brazīlija) un SIEMENS enterprise communications (Brazīlija) un izveidojusi kopīga biznesa modeli, kurā SAF Tehnikas izstrādātā Full Outdoor tehnoloģija tiks nodota ražošanas vajadzībām Siemens rūpnīcā Brazīlijā, savukārt, wi2be tecnologia nodrošinās produkta mārketingu, izplatīšanu un vietējo atbalstu.
 
Pirmā Brazīlijā ražotā produkta inaugurācija notiks 12. jūlijā plkst. 11.00 pēc vietējā laika Brazīlijas galvaspilsētā Braziljā. Pasākumā piedalīsies Latvijas Republikas Ministru Prezidents Valdis Dombrovskis un Brazīlijas Viceprezidents Mihaels Temeru. Abu valstu pārstāvji tiks aicināti publiski saskrūvēt CFIP Lumina radio korpusu, tādejādi apliecinot atbalstu sekmīgas sadarbības piemēram starp Latviju un Brazīliju.
 
Full Outdoor Lumina radio jau ir saņēmis apstiprinājumu no Brazīlijas Nacionālās Telekomunikāciju aģentūras par atbilstību visiem nepieciešamajiem standartiem. Tiek plānots, ka pirmie CFIP Lumina produkti 6, 7, 8, 11, 18 un 23 GHz frekvencēs pie klientiem nonāks jau 2011. gada oktobrī.
 
Brazīlija kā valsts ar vairāk nekā 2000 ISP un vairākiem fiksēto un mobilo sakaru operatoriem, kā arī tās plāni valsts internetizācijas projekta īstenošanā un tādu pasaules sporta notikumu organizēšanā kā Pasaules Čempionāts futbolā 2014. gadā un Olimpiskās Spēles 2016. gadā sniedz Luminai būtiskas priekšrocības vietējā noieta tirgū.
 
“CFIP Lumina ir mūsu klientu atzītākais produkts jau divus gadus kopš produkta parādīšanās tirgū, un mēs esam lepni šo tehnoloģiju un zināšanas, kas balstītas 7 gadu pieredzē līdzīgu risinājumu izstrādē, tagad piedāvāt arī Brazīlijai” teica Normunds Bergs, SAF Tehnikas valdes priekšsēdētājs un Latvijas uzņēmēju delegācijas vadītājs.
 
Par CFIP Lumina
CFIP Lumina ir augstas kapacitātes Full Outdoor radio sistēma, kas var pārraidīt datus līdz 366Mb/s caur vienu vai diviem Optiskiem Gigabit Ethernet portiem. Divu portu radio ir īpaši piemērots sarežģītu tīkla topoloģiju veidošanai, aparatūras rezervēšanai, kā arī kapacitātes summēšanai (aggregation), lai vēl vairāk palielinātu sistēmas caurlaides spēju. Šis produkts ir lielisks efektīvas un modernas mikroviļņu radio sistēmas paraugs, kas piemērots jebkuram Ethernet tīklam, balss, video un datu pārraidei.

Papildus informācija:
Aira Loite
Finanšu direktore
Tālrunis: +371 67046833
E-pasts: Aira Loite

Pielikumi