Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Uzņēmuma vadības ziņojums
Emitents VEF Radiotehnika RRR, AS (48510000PIT2XZ7X9Y86)
Veids Citi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2011-05-04 15:28:56
Versijas komentārs
Teksts

  Rīgas Tehniskā Universitāte (RTU) un uzņēmums "VEF Radiotehnika RRR" 2.maijā  noslēdza vienošanos par sadarbību inženiertehnisko speciālistu sagatavošanā, studentu prakses vietu nodrošināšanā, studiju un darba vides pilnveidošanā, kā arī zināšanu un tehnoloģiju pārnesē. 


Līdz ar vienošanos RTU rektors Leonīds Ribickis un "VEF Radiotehnikas RRR" valdes priekšsēdētājs Eduards Maļejevs apņēmušies sadarboties pētniecisko darbu izstrādē, laboratoriju aprīkojuma izmantošanā, kopīgu Eiropas Savienības finansētu projektu pieteikumu sagatavošanā. Nolemts organizēt arī zinātniskās un tehniskās informācijas apmaiņu, konferenču un semināru rīkošanu. Uzņēmums apņēmies iesaistīties studentu mācību prakšu nodrošināšanā un RTU studiju programmu izstrādē un pilnveidošanā, bet universitāte apņēmusies izstrādāt praktikantu prakses programmu.

RTU rektors Leonīds Ribickis un "VEF Radiotehnikas RRR" valdes priekšsēdētājs Eduards Maļejevs apņēmušies izstrādāt priekšlikumus elektronikas nozares akcentēšanai arī kompetences centru kontekstā.

AS "VEF Radiotehnikas RRR" valdes priekšsēdētājs Eduards Maļejevs norādījis, ka Latvijā atrodama, viņaprāt, viena no labākajām akustikas skolām pasaulē, ko ir būtiski nepazaudēt. Tāpēc uzņēmums aicina praksē jaunos RTU sagatavotos elektronikas speciālistus, kuri būtu ieinteresēti pārņemt tradīcijas un turpināt uzņēmuma attīstību. E.Maļejevs pastāstīja, ka pašlaik uzņēmums strādā ar "hi-tech" tehnoloģijām un jaunieši uzņēmumā varētu gūt neatsveramu praktiskā darba pieredzi. Tomēr tirgū joprojām ir pieprasījums arī pēc "Radiotehnikas" leģendārajiem produktiem.

Pielikumi