Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
A/S „SAF Tehnika” paraksta vienošanos par kopuzņēmuma dibināšanu Tuvajos Austrumos
Emitents SAF Tehnika, AS (48510000F6NVA4T63P67)
Veids Citi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2011-04-26 09:17:10
Versijas komentārs
Teksts

Otrdien, 26. aprīlī, A/S „SAF Tehnika” (NASDAQ:SAF1R) paziņoja, ka ir parakstīta vienošanās ar Saūda Arābijas uzņēmumu „NAJAHAT Development & Investment” par kopuzņēmuma „SAF Tehnika Middle East Ltd” dibināšanu.

Uzņēmuma „SAF Tehnika Middle East Ltd” galvenais uzdevums būs nodrošināt klientiem individuāli izstrādātus un efektīvus bezvadu datu pārraides risinājumus Tuvo Austrumu reģionā. Produktu un pakalpojumu saņēmēji var būt gan telekomunikāciju sakaru nodrošinātāji, gan privātie un valsts uzņēmumi.

Klientu uzticība vairāku gadu garumā un nemitīgs telekomunikāciju iekārtu pieprasījuma pieaugums ir galvenie iemesli, kāpēc esam nolēmuši dibināt uzņēmumu šajā reģionā,” teica Jānis Ennītis, SAF Tehnika rīkotājdirektors.

Mēs priecājamies par iespēju sadarboties ar Eiropas ražotāju SAF Tehnika un piegādāt mūsu reģionam piemērotu un, kvalitatīvas datu pārraides risinājumus. Galvenā uzņēmuma priekšrocība ir SAF ražoto Full Outdoor radio un citu produktu piemērotība mūsu tirgus pieprasījumam,” komentējot uzņēmuma dibināšanu, teica kompānijas SAF Middle East Ltd valdes priekšsēdētājs, Homod Bin Ali Al-Robian.

Tā kā SAF Tehnikas ražoto mikroviļņu radio spēj pārraidīt signālu lielos attālumos, putekļainā vidē un pie augstas āra temperatūras - līdz pat +55º grādiem pēc Celsija, tie ir ideāli piemēroti Tuvo Austrumu klimatiskajiem un ģeogrāfiskajiem apstākļiem.

Abas puses ir vienojušās, ka galvenais uzņēmuma „SAF Tehnika Middle East Ltd” īpašnieks būs „NAJAHAT Development & Investment Company" un uzņēmuma pārstāvniecība atradīsies karalistes galvaspilsētā, Rijādā.

a/s SAF Tehnika ir ISO sertificēts Eiropas ražotājs, kura telekomunikāciju iekārtas tiek piegādātas teju 100 pasaules valstīs.
 

Papildus informācija:
Evija Baula
Sabiedrisko attiecību speciāliste
a/s SAF Tehnika
email: evija.baula@saftehnika.com
Tel.: + 37167046836
Mob.: +37128321144
www.saftehnika.com

 

Pielikumi