Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
AS "Brīvais Vilnis" prognoze 2007.gadam
Emitents Brīvais vilnis, AS (48510000158QBL0AK019)
Veids Citi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2007-11-26 09:59:54
Versijas komentārs
Teksts AS "Brīvais vilnis" kopš pagājušā gada oktobra aizliegts eksportēt produkciju uz Krieviju. Neskatoties uz to plānojam šo gadu  noslēgt ar apmēram 200 tūkstošu latu peļņu. 

Lai arī pagaidām uzņēmuma 2007. gada apgrozījums atpaliek no pagājuša gada, līdz gada beigām iecerēts ievērojami tuvināties 2006. gada ieņēmumiem. AS "Brīvais vilnis" šā gada oktobrī saražoja un pārdeva tikpat, cik pērn šajā mēnesī.

Šobrīd uzņēmums lielāko daļu produkcijas eksportē uz Baltkrieviju, Kazahstānu, Vāciju, arī Azerbaidžānu. Ar Krievijas tirgus atgīšanu īpaši nerēķināmies un, ja arī šo tirgu atgūsim, tad eksporta apjoms varētu saniegt 10% no kopejā realizācijas apjoma.

Lai paaugstinātu rentabilitāti, AS "Brīvais vilnis" paplašinās dārgo produktu segmentu, kurā kompānija redz perspektīvu un nākotni. Šprotes arī turpmāk saglabāsies 60-70% no kopējā uzņēmuma saražotā apjoma.
Pielikumi