Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
AS "Rīgas Raugs"valdes atzinums par obligāto akciju atpirkšanas piedāvājumu
Emitents Rīgas raugs, AS
Veids Citi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2007-10-05 11:21:56
Versijas komentārs
Teksts
AS “Rīgas Raugs” valdes atzinums par obligāto akciju atpirkšanas piedāvājumu
 
2007.gada 28.septembrī Finanšu un kapitāla tirgus komisija ir pieņēmusi lēmumu atļaut AS „Rīgas Raugs” akcionāram Jästbolaget AB izteikt AS „Rīgas Raugs” obligāto akciju atpirkšanas piedāvājumu, apstiprinot vienas akcijas atpirkšanas cenu - 6,40 LVL.
 
AS „Rīgas Raugs” valde ir izvērtējusi akcionāra Jästbolaget AB izteikto AS „Rīgas Raugs” obligāto akciju atpirkšanas piedāvājumu un secinājusi, ka tas atbilst normatīvo aktu prasībām.
 
Valde uzskata, ka Jästbolaget AB izteiktas obligātais akciju atpirkšanas piedāvājums un tā īstenošana pozitīvi ietekmēs AS „Rīgas Raugs”, jo akciju koncentrēšana viena akcionāra rokās uzlabos AS „Rīgas Raugs” turpmāko darbību.
 
AS „Rīgas Raugs” valde pozitīvi vērtē to, ka piedāvātājs nav paredzējis veikt izmaiņas AS „Rīgas Raugs” valdes sastāvā, kā arī to, ka AS „Rīgas Raugs” darbinieki saglabā darba vietas saskaņā ar noslēgtajiem darba līgumiem.      
 
               AS “ Rīgas Raugs” akcionāriem ir iespēja izvērtēt akcionāra Jästbolaget AB izteikto akciju atpirkšanas piedāvājumu un pieņemt brīvu un ekonomiski pamatotu lēmumu, vai to izmantot un pārdot akcijas par piedāvājumā norādīto cenu.
 
AS „Rīgas Raugs” valdes vārdā,
valdes priekšsēdētāja Marina Suvorova
Pielikumi