Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
SAF Tehnika paziņo par Airas Loites iecelšanu finanšu direktores amatā
Emitents SAF Tehnika, AS (48510000F6NVA4T63P67)
Veids Būtiski notikumi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2007-09-24 10:16:06
Versijas komentārs
Teksts

Rīgā, 2007. gada 24. septembrī - SAF Tehnika paziņo, ka sākot ar šī gada 1. novembri par uzņēmuma finanšu direktori (CFO) tiks apstiprināta Aira Loite, Lattelecom Biznesa informācijas un kontroles daļas direktore un pirms tam – ilglaicīga Microlink grupas finanšu vadītāja. Mēneša laikā Aira Loite varētu ieņemt arī Valdes locekļa amatu, tajā nomainot līdzšinējo uzņēmuma finanšu direktoru Aleksi Orlovu, kura aiziešana no uzņēmuma saistīta ar iespēju sākt privāto uzņēmējdarbību.

„Respektējot līdzšinējā finanšu vadītāja lēmumu pieņemt jaunu izaicinājumu savā karjerā, esmu pārliecināts, ka SAF Tehnikai Airas Loites personā pievienojusies zinoša, inovatīvo tehnoloģiju nozarē viena no pieredzes bagātākajām vadītājām, kas uzņēmumam būs liels ieguvums ,” uzsver SAF Tehnika valdes priekšsēdētājs Normunds Bergs. SAF Tehnika vienlaikus apliecina, ka gaidāmās izmaiņas uzņēmuma vadībā nav saistītas ar pārmaiņām uzņēmuma produktu attīstības un starptautiskās darbības stratēģijā. 

Airas Loites darbības jomas SAF Tehnikā būs uzņēmuma finanšu un administratīvā vadība, kā arī investoru attiecības.

Pirms stāšanās jaunajā amatā Aira Loite laika posmā no 2006. gada aprīļa līdz 2007. gada oktobrim strādāja SIA Lattelecom - sākotnēji par Biznesa pārvaldības direktori, bet no 2007. gada februāra par Biznesa informācijas un kontroles daļas direktori. A. Loite bija SIA Microlink Latvia valdes locekle un Finanšu un administrācijas daļas vadītāja no 2000.oktobra līdz 2006.gada martam. Laika posmā no 2004. gada marta līdz 2005. gada oktobrim paralēli pildīja arī Microlink grupas Finanšu direktora pienākumus. A. Loitei ir augstākā izglītība matemātikā (Latvijas Universitāte, 1983.- 1988.) un šobrīd viņa studē Rīgas Starptautiskajā ekonomikas un biznesa administrācijas augstskolā Salfordas Uzņēmējdarbības vadības maģistratūras programmā (Salford MBA).

Papildu informācija:
Normunds Bergs
SAF Tehnika Valdes priekšsēdētājs
Tel + 371 67046840
Email: normunds.bergs@saftehnika.com

Pielikumi