Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
“Olainfarm” aktīvi strādā pie noieta tirgu diversifikācijas
Emitents Olainfarm, AS (213800WCG52W62ENOP27)
Veids Citi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2009-09-02 14:38:54
Versijas komentārs
Teksts
 
 “Olainfarm” aktīvi strādā pie noieta tirgu diversifikācijas
 
Krievijas īpatsvars uzņēmuma AS “Olainfarm” produkcijas realizācijā jau šī gada laikā varētu pieaugt līdz 50-55%, tādēļ uzņēmums mērķtiecīgi strādā pie noieta tirgu diversifikācijas, atklāj uzņēmuma valdes priekšsēdētājs Valērijs Maligins.
 
AS “Olainfarm” plāno attīstīt savu produktu reģistrāciju Albānijas, Kosovas, Vjetnamas, Serbijas, Rumānijas, Bulgārijas un Polijas tirgos, kur to atļauj uzņēmuma zāļu portfelis un dokumentācija.
AS “Olainfarm” jau ir izveidota pārstāvniecība Vjetnamā un līdz gada beigām tur tiks reģistrēti viens vai vairāki produkti. "Vjetnama ir pirmā valsts, kurā mēs gribam ieiet Āzijā. Ja viss izdosies, tad mēs šo pieredzi tālāk izmantosim Indonēzijā, Malaizijā un citās Dienvidaustrumu Āzijas valstīs. Paralēli notiek četru produktu reģistrācijas process Albānijā, arī Rumānijā. Galvenie mūsu pūliņi jaunu tirgu apguvē pašlaik notiek Balkānu valstīs un Vjetnamā. Iespējams, tiks izveidota arī “Olainfarm” pārstāvniecība Serbijas galvaspilsētā Belgradā,” stāsta AS “Olainfarm” valdes priekšsēdētājs Valērijs Maligins.

A/s „Olainfarm“ ir viens no lielākajiem uzņēmumiem Baltijas valstīs ar 35 gadu pieredzi medikamentu un ķīmiski farmaceitisko produktu ražošanā. Kompānijas darbības pamatprincips ir ražot uzticamus un efektīvus augstākās kvalitātes produktus Latvijaiun visai pasaulei. Šobrīd a/s „Olainfarm“ produkcija tiek eksportēta uz vairāk nekā 30 pasaules valstīm, tostarp Baltijas valstīm, Krieviju, NVS valstīm, Skandināvijas un Rietumeiropas valstīm, ASV, Āzijas valstīm.
 
Ziņojumu sagatavoja:
Salvis Lapiņš
Finanšu Departamenta direktora vietnieks
A/s Olainfarm
Rūpnīcu iela 5, Olaine
Latvija, LV 2114
Tel: +371 6 7013 717
Fakss: +371 6 7013 777
 
Pielikumi