Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
DnB NORD Banka palielina pamatkapitālu par 21,1 miljonu latu
Emitents DnB NORD Banka, AS (Latvija)
Veids Būtiski notikumi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2007-09-06 09:42:04
Versijas komentārs
Teksts
DnB NORD Banka palielina bankas esošo pamatkapitālu par 21,1 miljonu latu, lai attīstītu un paplašinātu bankas darbību.
Saskaņā ar 2007. gada 27. marta DnB NORD Banka akcionāru sapulces lēmumu slēgtajā emisijā tiek emitētas 21.100.000 parastās vārda akcijas ar balsstiesībām un nominālvērtību LVL 1,00. Jauno akciju pārdošanas cena ir LVL 1,00 par vienu jauno akciju.
Tādējādi DnB NORD Bankas esošo pamatkapitālu 78 miljonu apmērā plānots palielināt kopumā par summu līdz 21,1 miljonam latu.
Parakstīšanās uz jaunajām akcijām tiek uzsākta š.g. 6. septembrī un turpināsies līdz 8. oktobrim (ieskaitot). Pirmtiesības parakstīties uz jaunajām akcijām ir tiesīgi izmantot DnB NORD Bankas akcionāri proporcionāli 2007. gada 27. martā katram akcionāram piederējušajam DnB NORD Banka akciju skaitam.
Iepazīties ar DnB NORD Bankas 16. akciju laidiena emisijas prospektu un parakstīties uz akcijām akcionāri var DnB NORD Bankas Īpašo klientu apkalpošanas daļā vai DnB NORD Bankas Rīgas filiālē, Rīgā, Smilšu ielā 6.
Pilns DnB NORD Bankas 16. akciju laidiena emisijas prospekts ir pieejams Finanšu un kapitāla tirgus komisijas mājas lapā www.fktk.lv
Pielikumi