Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
AS „Grindeks” informē par pārrunām ar Baltkrievijas farmācijas uzņēmumu „Borisovas medicīnisko preparātu rūpnīca”
Emitents Grindeks, AS (5299006DWR32NKWM1O86)
Veids Citi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2009-03-09 09:46:12
Versijas komentārs
Teksts AS „Grindeks” informē, ka notiek pārrunas ar Baltkrievijas farmācijas uzņēmumu „Borisovas medicīnisko preparātu rūpnīca” (РУП "Борисовский завод медицинских препаратов") par iespējamo investīciju projektu.

„Grindeks” norāda, ka laikraksta „Bizness&Baltija” publikācijā „„Grindeks” iepirkšanās tūre Baltkrievijā” (09.03.09) minētie darījuma nosacījumi un termiņi ir aptuveni.

Pašreiz norit Baltkrievijas farmācijas uzņēmuma novērtēšana, un tikai tās noslēgumā AS „Grindeks” apstiprinās savu gatavību iesaistīties investīciju projektā.


Par „Grindeks”

AS „Grindeks” ir vadošais farmācijas uzņēmums Baltijas valstīs. Galvenie darbības virzieni ir oriģinālproduktu, patentbrīvo un aktīvo farmaceitisko vielu pētniecība, izstrāde, ražošana un pārdošana. „Grindeks” specializējas sirds un asinsvadu, centrālo nervu sistēmu ietekmējošo un pretvēža medikamentu terapeitiskajās grupās.
Uzņēmuma produktu klāstu veido veiksmīgs oriģinālproduktu un patentbrīvo zāļu apvienojums – tajā ietilpst oriģinālprodukti Mildronāts® un Ftorafur®, kā arī vairāk kā 100 efektīvu un drošu patentbrīvo medikamentu formu.
„Grindeks” koncernā ietilpst četri meitas uzņēmumi Latvijā, Igaunijā un Krievijā; pārstāvniecības un pārstāvji strādā 14 valstīs. Uzņēmuma produkcija tiek eksportēta uz vairāk nekā 40 valstīm un veido 96% no kopējā apgrozījuma. Galvenie tirgi ir Baltijas valstis, Krievija un citas NVS valstis, Japāna un ASV. AS „Grindeks” akcijas tiek kotētas „NASDAQ OMX Riga” Oficiālajā sarakstā.

Lai uzzinātu vairāk par AS „Grindeks”, lūdzu, apmeklējiet mājas lapu www.grindeks.lv


Kontakti:
Laila Kļaviņa
AS „Grindeks” Komunikācijas departamenta vadītāja
Tel.: (+371) 67083370, (+371) 29256012
fakss: (+371) 67083505
E-pasts: laila.klavina@grindeks.lv
Pielikumi