Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Par būtiskiem notikumiem AS “PARITATE BANKA” vadībā
Emitents PrivatBank, AS
Veids Būtiski notikumi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2007-08-07 11:50:52
Versijas komentārs
Teksts
2007. gada 23. jūlijā notikušajā akciju sabiedrības “PARITATE BANKA” padomes sēdē veiktas izmaiņas sabiedrības valdē. Līdz ar to akciju sabiedrības “PARITATE BANKA” valdē ir notikušās šādas izmaiņas:
- Valdes priekšsēdētājs Oleksandr Trubakov, kā arī valdes locekļi Vladislavs Beļskis, Mykolay Koev, Olexandr Mekekechko un Rolands Pētersons tika pārvelēti uz jaunu pārstāvības termiņu;
- Valdes locekļa amatā iecelts jauns valdes loceklis - Inna Zhuravļova;
- Valdes priekšsēdētājam Oleksandram Trubakovam ir tiesības pārstāvēt AS “PARITATE BANKA” atsevišķi. Katrs pārējais valdes loceklis ir tiesīgs pārstāvēt AS “PARITATE BANKA” tikai kopā ar vismaz diviem valdes locekļiem.
 Informācija par valdes locekļa Innas Zhuravļovas iepriekšējo trīs gadu profesionālo pieredzi:
- Ukrainas slēgtā tipa akciju sabiedrībā komercbankā “PrivatBank” (Украинское закрытое акционерное общество коммерческий банк “ПриватБанк”) korporatīvo VIP-klientu apkalpošanas centra vadītāja un “PrivatBank” centrālā biroja biznesa vadītāja vietnieks.
 
 
Pielikumi