Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
HansaMatrix asociētā uzņēmuma SIA Lightspace Technologies meitas sabiedrības SIA EUROLCDS darbības restrukturizācija
Emitents HansaMatrix Akciju sabiedrība (529900S1YDO0MHC8K318)
Veids 2.1. Izcelsmes dalībvalsts
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2023-03-28 14:05:43
Versijas komentārs
Teksts

Ņemot vērā kopējās makroekonomiskās situācijas radītos papildus izaicinājumus, SIA Lightspace Technologies meitas sabiedrības SIA EUROLCDS (reģ nr. 41203040030) (turpmāk – EUROLCDS), kas Ventspilī kopš 2013. gada ražo šķidro kristālu displeju produktus, valde iesniegusi tiesā lūgumu ierosināt tiesiskās aizsardzības procesu (turpmāk – TAP).

TAP EUROLCDS ierosināts Kurzemes rajona tiesā š.g. 16. martā un tā galvenais mērķis ir veikt EUROLCDS darbības restrukturizāciju ar papildu finansējuma piesaisti, lai stabilizētu uzņēmuma darbību.

SIA Lightspace Technologies (reģ.nr. 40103758550) pieder 83,81% EUROLCDS kapitāldaļas. Savukārt, AS HansaMatrix pieder 100% AS Lightspace Holding, kurai pieder 53,39% Lightspace Group Inc., kura ir 100% SIA Lightspace Technologies kapitāla daļu turētāja.

Kontakti investoriem un medijiem:
 Māris Macijevskis, CFA
Valdes loceklis, finanšu direktors
Tālrunis: +371 6780 0002
E-pasts: invest@hansamatrix.com
http://www.hansamatrix.com
 

Par AS “HansaMatrix”

HansaMatrix ir ātri augošs augsto tehnoloģiju uzņēmums, kas veic jaunu elektronisko produktu un sistēmu izstrādi, industrializāciju un sniedz pilnu ražošanas pakalpojumu spektru, datu tīklu iekārtu, "ierīču" interneta (Internet of Things), industriālo sistēmu un citu produktu izstrādes un ražošanas pakalpojumus augstas pievienotās vērtības tirgus sektoros.

Par SIA “Lightspace Technologies”

Lightspace Technologies ir Deep Tech uzņēmums ar savām pētniecības un attīstības laboratorijām, industrializācijas un ražošanas iekārtām, kas izstrādā galvenās tehnoloģijas nākamās papildinātās realitātes paaudzei. Uzņēmums ir globāls līderis telpisku, daudz fokālu un hologrāfisku attēlu tehnoloģiju jomā, kas pievieno patiesu realitātes sajūtu.

Pielikumi