Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Storent grupa plāno jaunu obligāciju emisiju
Emitents Storent Investments, AS (894500QUY4PL0DT0MP25)
Veids 2.2. Iekšējā informācija
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2023-03-14 14:09:18
Versijas komentārs
Teksts

AS “Storent Investments” informē, ka tuvāko mēnešu laikā grupa plāno izvietot jaunu obligāciju emisiju. Ņemot vērā nesen notikušās izmaiņas grupas struktūrā un īpašniekos, jaunais emitents būs SIA “Storent Holdings”, kas ir AS “Storent Investments” vienīgais akcionārs. Emisiju ir plānots strukturēt kā programmu ar kopējo laidienu 15 miljonu eiro apmērā un katra laidiena iekļaušanu un tirdzniecību oficiālajā parāda vērtspapīru sarakstā (Baltijas Parāda vērtspapīru sarakstā), kuru uztur Akciju sabiedrība “Nasdaq Riga”.

SIA “Storent Holdings” paziņos piedāvājuma nosacījumus, ieskaitot parakstīšanās periodu un noteikumus, pēc plānotā obligāciju pamatprospekta apstiprināšanas Latvijas Bankā.

Saistībā ar jauno obligāciju emisiju SIA “Storent Holdings” finanšu jautājumos konsultē Redgate Capital AS, bet juridiskajos jautājumos – ZAB COBALT SIA. Abi konsultanti Storent grupu ir konsultējuši arī iepriekšējos obligāciju laidienos.

Šis paziņojums nav piedāvājums vai aicinājums jebkurai personā parakstīties uz vai iegādāties obligācijas.

 

Baiba Onkele

AS Storent Investments Finanšu direktore

Tālrunis: + 371 29340012

E-pasts: baiba.onkele@storent.com

www.storent.com

Pielikumi