Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Pārvēlēta AS "Augstsprieguma tīkls" Revīzijas komiteja
Emitents Augstsprieguma tīkls, AS (64883LC3F12690GATG87)
Veids 2.2. Iekšējā informācija
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2023-03-09 15:17:17
Versijas komentārs
Teksts

Latvijas pārvades sistēmas operatora AS "Augstsprieguma tīkls" (AST) Revīzijas komitejā ievēlēts zvērināts revidents Roberts Ikaunieks, kā arī divi līdzšinējie AST Revīzijas komitejas locekļi – Ivars Blumbergs un AST padomes loceklis Aigars Ģērmanis, liecina AST akcionāru sapulcē pieņemtais lēmums. Uz vakanto Revīzijas komitejas locekļa amatu tika izsludināts atklāts konkurss pēc tam, kad darbu tajā atstāja Andris Puriņš, kļūstot par valdes locekli citā valsts kapitālsabiedrībā.

Visiem trim Revīzijas komitejas locekļiem pilnvaru termiņš ir noteikts līdz 2026. gada 7. martam, R. Ikaunieks un I. Blumbergs ievēlēti kā neatkarīgie Revīzijas komitejas locekļi, bet A. Ģērmanis – kā no AST padomes atkarīgais komitejas loceklis.

Jaunievēlētais AST revīzijas komitejas loceklis R. Ikaunieks ir SIA "Rodl & Partner" valdes loceklis un asociētais partneris, Rödl & Partner GmbH (Vācija) starptautiskās audita komandas sastāva loceklis, kā arī biedrības "Latvijas zvērinātu revidentu asociācija" atbildīgā persona kvalitātes kontroles jautājumos.

CV

Roberts Ikaunieks

Darba pieredze

2016. – šobrīd

SIA Roedl & Partner (Latvija)- asociētais partneris, valdes loceklis, zvērināts revidents

2011. -  šobrīd

Rödl & Partner GmbH (Vācija) – starpautiskās audita komandas sastāva loceklis

2002.- 2011.

Ernst & Young B, revīzijas projektu vadītājs

2001. – 2002.

Ventspils pilsētas dome, Ekonomikas nodaļas galvenais speciālists

 

Izglītība

2002. – 2004.

 

Latvijas Universitāte, Starptautisko attiecību institūts, sociālo zinātņu maģistra grāds ekonomikā

1998. – 2002.

Ventspils Augstskola, Bakalaura grāds (uzņēmējdarbība un grāmatvedība)

AST ir Latvijas elektroenerģijas pārvades sistēmas operators, kas nodrošina nepārtrauktu, drošu un ilgtspējīgi efektīvu elektroenerģijas pārvadi visā Latvijā. Tā vīzija ir kļūt par reģiona vadošo pārvades sistēmas operatoru, kas operatīvi un sekmīgi ievieš uz attīstību vērstas izmaiņas. AST pieder dabasgāzes pārvades un uzglabāšanas sistēmas operatora AS "Conexus Baltic Grid" 68,46 % kapitāldaļu.

  

Papildus informācija:

Elīna Grīvāne
Komunikācijas vadītāja
Tālr. +371 27060306
E-pasts: elina.grivane@ast.lv

Pielikumi