Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Komentārs par ziņu aģentūras LETA 10.11.2008. publicēto informatīvo paziņojumu par AS „Ditton pievadķēžu rūpnīca”
Emitents Ditton pievadķēžu rūpnīca, AS (391200LSGSVWPZW6LL87)
Veids Citi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2008-11-11 13:56:44
Versijas komentārs
Teksts

Sakarā ar augstākminēto publikāciju Padome un Valde vēlas izdarīt sekojošu paziņojumu:

1. AS „Ditton pievadķēžu rūpnīca” ziņu aģentūrai LETA nesniedza nekādu informāciju par situāciju uzņēmumā. Avoti, kurus aģentūra LETA ir izmantojusi, mums nav zināmi.

2. AS „Ditton pievadķēžu rūpnīca” vairākkārtēji saskārās ar īstenībai neatbilstošām publikācijām, bet dažreiz arī ar tendenciozi nepatiesu informāciju plašsaziņas līdzekļos. Diemžēl, visas sabiedrības prasības par atsaukšanu un tamlīdzīgas informācijas publicēšanas izbeigšanu, tai skaitā uzraudzības institūcijās, palika neapmierinātas.

3. Šajos apstāklos Padome un Valde nesaskata lietderību komentēt informāciju, kas ir saņemta nevis no sabiedrības, bet no trešajām personām. Padome un Valde atkārtoti aicina ieguldītājus un investorus sabiedrības novērtēšanai izmantot oficiālo informāciju, kas tiek publicēta Rīgas Fondu biržas mājas lapā, kā arī Finanšu un kapitāla tirgus komisijas ORICGS sistēmā.

4. Padome un Valde informē ieguldītājus un investorus, ka visi aktuālie sabiedrības rādītāji, ieskaitot darbinieku skaitu pēc 2008.gada 9 mēnešu rezultātiem tiks publicēti augstākminētajās mājaslapās 28.11.2008. pēc tam, kad tos apstiprinās Padome un Valde likumos noteiktajos termiņos. Padome un Valde pievērš ieguldītāju un investoru uzmanību tam, ka sabiedrības finanšu pārskats bez rādītājiem satur arī tirgus, risku un attīstības tendenču un ražošanas attīstības analīzi no AS „Ditton pievadķēžu rūpnīca” pozīcijas. Analizēt un komentēt trešo personu viedokli un argumentus sabiedrība neuzskata par nepieciešamu un lietderīgu.

AS "Ditton pievadķēžu rūpnīca" Valde
Pielikumi