Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
SEB apstiprina finansējumu HansaMatrix 5,92 miljonu EUR apmērā
Emitents HansaMatrix Akciju sabiedrība (529900S1YDO0MHC8K318)
Veids 2.2. Iekšējā informācija
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2023-01-04 15:44:59
Versijas komentārs
Teksts

HansaMatrix parakstījusi līgumus ar SEB banku un SEB līzingu par faktoringa, overdrafta, garantiju līnijas, reversā faktoringa un kredīta termiņu pagarināšanu līdz 2023.gada 30.novembrim par kopējo summu 5,92 miljoni EUR apmērā, kas tiek izmantoti investīciju, apgrozāmo līdzekļu finansēšanai un saimnieciskās darbības vajadzībām, tai skaitā eksporta darījumiem.

“HansaMatrix uzsāka sadarbību ar SEB grupu 2017.gada decembrī. Parakstītie finansējuma termiņu pagarinājuma līgumi turpina veiksmīgo sadarbību ar banku un ļauj uzņēmumam nodrošināt nepieciešamo finansējumu pietiekošā apmērā.” komentē uzņēmuma Valdes priekšsēdētājs Jānis Sams.

SEB bankas valdes loceklis Ints Krasts: “SEB banka turpina būt līdzās konkurētspējīgiem, inovatīviem Latvijas uzņēmumiem, kuri, neraugoties uz šā brīža izaicinājumiem pasaules ekonomikā, redz un izmanto iespējas attīstībai. Esam gandarīti, ka HansaMatrix izvēlējies mūs par savu ilgtermiņa finanšu partneri, un turpinām sniegt atbalstu uzņēmumam iecerēto plānu īstenošanā.”

Kontakti investoriem un medijiem:
Māris Macijevskis, CFA
Valdes loceklis, finanšu direktors
Tālrunis: +371 6780 0002
E-pasts: invest@hansamatrix.com
http://www.hansamatrix.com

Par HansaMatrix

HansaMatrix ir ātri augošs augsto tehnoloģiju uzņēmums, kas veic jaunu elektronisko produktu un sistēmu izstrādi, industrializāciju un sniedz pilnu ražošanas pakalpojumu spektru, datu tīklu iekārtu, "ierīču" interneta (Internet of Things), industriālo sistēmu un citu produktu izstrādes un ražošanas pakalpojumus augstas pievienotās vērtības tirgus sektoros.

Pielikumi