Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
AS "Storent Investments" paziņojums par izmaiņām akcionāru, valdes, padomes un revīzijas komitejas sastāvā
Emitents Storent Investments, AS (894500QUY4PL0DT0MP25)
Veids 2.2. Iekšējā informācija
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2023-01-02 13:42:20
Versijas komentārs
Teksts

AS “Storent Investments” (turpmāk - Storent Investments) informē, ka ir notikušas izmaiņas Storent Investments akcionāru sastāvā un par tās vienīgo akcionāru ir kļuvusi SIA “Storent Holdings” (reģistrācijas Nr. 40203174397, juridiskā adrese: Matrožu iela 15A, LV-1048, Rīga, Latvija). Līdz ar to Storent Investments un tās meitas sabiedrības ir kļuvušas par daļu no jaunizveidotā holdinga, kurā bez Storent Investments grupas ietilpst arī lielākie tehnikas pārnomāšanas uzņēmumi SIA “SELECTIA” un SIA “SELECTIA PLUS”. Jaunizveidotā struktūra Storent Investments grupas uzņēmumiem dos iespēju strādāt ievērojami efektīvāk, kā arī turpināt attīstību. [Šī paziņojuma pielikumā pievienota jaunizveidotā holdinga struktūra.]

Līdz ar Storent Investments akcionāru maiņu ir notikušas arī turpmāk minētās izmaiņas Storent Investments valdes, padomes un revīzijas komitejas sastāvā.

Andris Bisnieks ir atstājis Storent Investments valdes locekļa amatu. Līdzšinējais Storent Investments valdes loceklis Andris Pavlovs turpina pildīt savus valdes locekļa pienākumus.

Burak Dalgin, Nicholas John Kabcenell un Baiba Onkele ir atstājuši Storent Investments padomes locekļu amatus.  Storent Investments akcionāru sapulce ir ievēlējusi jaunu padomi šādā sastāvā: Erī Esta (padomes priekšsēdētājs), Baiba Onkele (padomes priekšsēdētāja vietniece) un Andžejs Strazdiņš (padomes loceklis).

Erī Esta, padomes priekšsēdētājs. E.Esta ir vairāk nekā 20 gadu pieredze vadošos amatos, tostarp 17 gadu pieredze loģistikas nozarē. No 2005. gada līdz 2018. gadam E.Esta bija AS Rīgas ostas elevators valdes priekšsēdētājs un no 2007. gada līdz 2018. gadam SIA Rīgas centrālais termināls valdes priekšsēdētājs. Kopš 2012.gada E.Esta ir SIA Selectia īpašnieks un kopš 2018.gada SIA Selectia Plus īpašnieks, abi uzņēmumi nodarbojas ar celtniecības tehnikas nomu. E.Esta ir ieguvis EMBA grādu Rīgas Biznesa skolā.

Andžejs Strazdiņš, padomes loceklis. A.Strazdiņam ir 12 gadu darba pieredze loģistikas uzņēmumos dažādos amatos un 10 gadu darba pieredze būvtehnikas nomas uzņēmumos. A.Strazdiņš ir valdes loceklis SIA Selectia un SIA Selectia Plus. Papildus tam kopš 2021.gada A.Strazdiņš strādā digitālajā kravas platformā CargoPoint. A.Strazdiņš ir ieguvis bakalaura grādu Rīgas tehniskā universitate Datorzinātnes un informācijas tehnoloģijas fakultātē.

Par Storent Investments revīzijas komitejas locekļiem ir kļuvuši Baiba Onkele, Andžejs Strazdiņš un Anžela Serkeviča. Storent Investments revīzijas komitejas sastāvs ir sekojošs: Baiba Onkele (revīzijas komitejas vadītāja), Andžejs Strazdiņš un Anžela Serkeviča.

Papildu informācijai lūdzam sazināties ar:

Baiba Onkele

AS Storent Investments Finanšu direktore

Tālrunis: + 371 29340012

E-pasts: baiba.onkele@storent.com

www.storent.com

Pielikumi
Storent holding structure 2022.12.28.pdf (98.14 kB)