Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
AS “mogo” finanšu kalendārs 2023. gadam
Emitents mogo AS (213800DOKX626GYVOI32)
Veids 2.2. Iekšējā informācija
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2022-12-28 09:20:08
Versijas komentārs
Teksts

Revidēts gada pārskats par 2022. gadu tiks publicēts 2023. gada 28. aprīlī.

Nerevidēts starpperioda saīsinātais finanšu pārskats par 6 mēnešu periodu, kas noslēdzas 2023. gada 30. jūnijā tiks publicēts 2023. gada 31. augustā.

Par AS “mogo”

AS “mogo” ir daļa no starptautiskas finanšu tehnoloģiju grupas “Eleving Group” (iepriekš zināma kā “Mogo Finance”). “Mogo” Latvijā piedāvā līzinga, atgriezeniskā līzinga un auto nomas pakalpojumus klientiem ērtākajā veidā – tiešsaistē, telefoniski un pie vairāk nekā 210 sadarbības partneriem. “Mogo” Latvija apkalpo vairāk kā 9 tūkstošus klientu, pārvaldot 37 miljonu eiro lielu produktu portfeli.

Par Eleving Group

“Eleving Group” ir starptautiska finanšu tehnoloģiju uzņēmumu grupa ar plašu pārstāvniecību visā pasaulē. Grupa ir pārstāvēta trīs kontinentos un tās biznesa virzieni ietver transportlīdzekļu un patēriņa finansējuma pakalpojumus. Grupa dibināta 2012. gadā, patlaban darbojas 13 pasaules valstīs. Ar galveno mītnes vietu Latvijā, “Eleving Group” veic saimniecisko darbību Baltijā un Eiropā, Kaukāza un Centrālāzijas reģionos, kā arī Austrumāfrikā.

Vairāk: www.eleving.com

 

Neringa Plauškiene

Eleving Group

Reģionālā finanšu direktore

Epasts:  neringa.plauskiene@eleving.com

Pielikumi