Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
HansaMatrix saņēmis jaunu 4.4 miljoni USD ražošanas pasūtījumu no esoša aerokosmonautikas nozares klienta
Emitents HansaMatrix Akciju sabiedrība (529900S1YDO0MHC8K318)
Veids 2.2. Iekšējā informācija
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2022-12-09 08:30:42
Versijas komentārs
Teksts

HansaMatrix saņēmis jaunu ražošanas pasūtījumu 4.4 miljoni USD apmērā no esoša klienta ārpus Eiropas Savienības. Pasūtījums sastāv no vairākiem produktiem, kas visi ir augstas sarežģītības elektronikas sistēmas. Piegādes plānotas no 2023. gada 4.ceturkšņa līdz 2025. gada 1. ceturksnim un būs, cita starpā, arī atkarīgas no komponentu pieejamības. Pasūtījumu izpilde paredzēta Ventspils ražotnē.

Apjomīgais pasūtījums saņemts no aerokosmonautikas (angļu valodā: “aerospace”) nozares klienta, kas uzņēmumā šobrīd tiek klasificēts kā industriālā sektora klients. Klienta nosaukums saskaņā ar līguma nosacījumiem netiek izpausts.

HansaMatrix valdes priekšsēdētājs Jānis Sams norāda, ka jauns pasūtījums apliecina uzņēmuma spēju veidot ilgtermiņa attiecības un pierāda tehnoloģiskās iespējas augstas sarežģītības elektronisko sistēmu ražošanā globālā tirgū, kā arī klientu uzticēšanos piegāžu disciplīnai, ko uzņēmums demonstrē elektronikas komponentu deficīta apstākļos. Klientu servisa attīstība ar jauniem risinājumiem efektīvai sadarbībai ir viena no uzņēmuma stratēgiskajām prioritātēm.

Kontakti investoriem un medijiem:
Māris Macijevskis, CFA
Valdes loceklis, Finanšu direktors
Tālrunis: +371 6780 0002
E-pasts: invest@hansamatrix.com
http://www.hansamatrix.com

Par HansaMatrix
HansaMatrix ir ātri augošs augsto tehnoloģiju uzņēmums, kas veic jaunu elektronisko produktu un sistēmu izstrādi, industrializāciju un sniedz pilnu ražošanas pakalpojumu spektru, datu tīklu iekārtu, "ierīču" interneta (Internet of Things), industriālo sistēmu un citu produktu izstrādes un ražošanas pakalpojumus augstas pievienotās vērtības tirgus sektoros.

Pielikumi