Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
HansaMatrix aicina uz sabiedrības 2022. gada 3. ceturkšņa un 9 mēnešu virtuālo konferenci
Emitents HansaMatrix Akciju sabiedrība (529900S1YDO0MHC8K318)
Veids 2.2. Iekšējā informācija
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2022-11-24 16:07:32
Versijas komentārs
Teksts

HansaMatrix aicina piedalīties uzņēmuma rīkotajā virtuālajā konferencē 2022. gada 29. novembrī plkst. 10:00 (pēc Latvijas laika). Lai piedalītos vebinārā, lūdzam iepriekš reģistrēties, izmantojot zemāk norādīto saiti.

Virtuālo konferenci (vebināru) vadīs un uz dalībnieku jautājumiem atbildēs HansaMatrix valdes priekšsēdētājs Jānis Sams un valdes loceklis, finanšu direktors Māris Macijevskis un Lightspace Technologies dibinātājs Ilmārs Osmanis. Vebināra prezentācija notiks angļu valodā, taču būs iespēja uzdot jautājumus arī latviešu valodā.

Vebināra ietvaros Jānis Sams un Māris Macijevskis iepazīstinās klausītājus ar HansaMatrix 2022. gada 3. ceturkšņa un 9 mēnešu finanšu rezultātiem un notikumiem, savukārt Ilmārs Osmanis informēs par HansaMatrix asociētā uzņēmuma Lightspace Technologies biznesa jaunumiem. Pēc prezentācijas uzņēmumu pārstāvji atbildēs uz vebināra dalībnieku jautājumiem.

Aicinām savus jautājumus uzņēmumam iesūtīt līdz 28. novembrim uz e-pastu ieva.unda@nasdaq.com vai uzdot tos reģistrācijas saitē zemāk.

Lai pieteiktos dalībai vebinārā, lūdzam reģistrēties šeit: https://bit.ly/3XkRmOl

Pēc pieteikuma formas aizpildīšanas uz norādīto e-pastu tiks nosūtīta saite uz vebināru un informācija par pieslēgšanos vebināram.

Kontakti investoriem un medijiem:
Māris Macijevskis, CFA
Valdes loceklis, Finanšu direktors
Tālrunis: +371 6780 0002
E-pasts: invest@hansamatrix.com
http://www.hansamatrix.com

Par HansaMatrix

HansaMatrix ir ātri augošs augsto tehnoloģiju uzņēmums, kas veic jaunu elektronisko produktu un sistēmu izstrādi, industrializāciju un sniedz pilnu ražošanas pakalpojumu spektru, datu tīklu iekārtu, "ierīču" interneta (Internet of Things), industriālo sistēmu un citu produktu izstrādes un ražošanas pakalpojumus augstas pievienotās vērtības tirgus sektoros.

Pielikumi