Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
AS “mogo” informē par ārējā revidenta iecelšanu 2022. gada finanšu pārskatu revīzijai
Emitents mogo AS (213800DOKX626GYVOI32)
Veids 2.2. Iekšējā informācija
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2022-10-21 10:11:59
Versijas komentārs
Teksts

AS „mogo”, kas ir daļa no “Eleving Group”, informē, ka 2022. gada 15. septembrī AS “BDO Latvia” tika iecelts kā ārējais revidents 2022. gada finanšu pārskatu revīzijai.

Par AS “mogo”

AS “mogo” ir daļa no starptautiskas finanšu tehnoloģiju grupas “Eleving Group” (iepriekš zināma kā “Mogo Finance”). “Mogo” Latvijā piedāvā līzinga, atgriezeniskā līzinga un auto nomas pakalpojumus klientiem ērtākajā veidā – tiešsaistē, telefoniski un pie vairāk nekā 210 sadarbības partneriem. “Mogo” Latvija apkalpo vairāk kā 9 tūkstošus klientu, pārvaldot 42 miljonu eiro lielu produktu portfeli.

Par Eleving Group

“Eleving Group” ir starptautiska finanšu tehnoloģiju uzņēmumu grupa ar plašu pārstāvniecību visā pasaulē. Grupa ir pārstāvēta trīs kontinentos un tās biznesa virzieni ietver transportlīdzekļu un patēriņa finansējuma pakalpojumus. Grupa dibināta 2012. gadā, patlaban darbojas 13 pasaules valstīs. Ar galveno mītnes vietu Latvijā, “Eleving Group” veic saimniecisko darbību Baltijā un Eiropā, Kaukāza un Centrālāzijas reģionos, kā arī Austrumāfrikā.

Vairāk: www.eleving.com

Krišjānis Znotiņš

AS “mogo”

Valdes priekšsēdētājs

Tālrunis: +371 66900904

Epasts:  krisjanis.znotins@mogo.lv

Pielikumi