Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Paziņojums par būtisku notikumu
Emitents Ditton pievadķēžu rūpnīca, AS (391200LSGSVWPZW6LL87)
Veids 2.2. Iekšējā informācija
Valoda LV
Statuss Atcelts
Versija
Datums 2022-09-20 09:40:11
Versijas komentārs
Teksts

2022.gada 15.septembrī AS “Ditton pievadķēžu rūpnīca” saņēma paziņojumu no emitenta kontus apkalpojošajām komercbankām par to, ka saskaņā ar Valsts ieņēmumu dienesta rīkojumu tiek apturētas bankas operācijas, kas saistītas ar emitenta pret trešajām personām spēkā esošo saistību apmaksu.

AS “Ditton pievadķēžu rūpnīca” no Valsts ieņēmumu dienesta puses nav saņēmusi nekādu skaidrojumu par šādas rīcības iemesliem.

Uz 2022.gada 15.septembri AS “Ditton pievadķēžu rūpnīca” nav parādu saistībā ar tiem nodokļiem, kuru administrēšanu veic Valsts ieņēmumu dienests.

2022.gada 16.septembrī AS “Ditton pievadķēžu rūpnīca” nosūtīja Valsts ieņēmumu dienestam priekšlikumu sazināties, lai noskaidrotu Valsts ieņēmumu dienesta rīcības iemeslus. Uz 2022.gada 20.septembri AS “Ditton pievadķēžu rūpnīca” nekādu atbildi no Valsts ieņēmumu dienesta nav nesaņēmusi.

Papildu informāciju emitents publicēs pēc attiecīgo skaidrojumu saņemšanas.

Pielikumi