Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Paplašināts BluOr Bank Padomes sastāvs
Emitents BluOr Bank, AS (54930080G2M7EJ097A27)
Veids 2.2. Iekšējā informācija
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2022-08-25 14:31:37
Versijas komentārs labota publicēšanas valoda - LV
Teksts

Lai stiprinātu BluOr Bank Padomes funkcijas, nodrošinot augsta līmeņa korporatīvo kultūru un ilgtspējīgu attīstību, tās sastāvā ir ievēlēta jauna Padomes locekle – Nataļja Zolova.

Nataļja Zolova ir augsta līmeņa profesionāle ar ilggadēju pieredzi finanšu institūciju darbā. Savas profesionālās darbības ietvaros N. Zolova ieguvusi lielu pieredzi iekšējā auditā un iekšējās kontroles sistēmas pilnveidošanas jomā, kā arī citos praktiskos jautājumos. Nataļja Zolova ir profesionāle ar plašu redzesloku un labām zināšanām.

N. Zolovai ir Sociālo zinātņu maģistra grāds ekonomikā.

BluOr Bank Padomes jaunās locekles Nataļjas Zolovas pilnvaras ir reģistrētas 2022. gada 25. augustā.

BluOr Bank Padomes sastāvā darbu turpina tās priekšsēdētājs Aleksandrs Peškovs un Padomes locekļi Sergejs Peškovs un Andrejs Kočetkovs.

 

Par BluOr Bank AS:

BluOr Bank AS ir privāta Latvijas komercbanka, kas dibināta 2001.gadā.
BluOr Bank nodrošina pilnu finanšu pakalpojumu klāstu: ikdienas bankas pakalpojumi uzņēmumiem un privātpersonām, aizdevumi maziem un vidējiem uzņēmumiem, aktīvu pārvaldīšanas un brokeru pakalpojumi.


Saskaņā ar bankas attīstības stratēģiju, pamatdarbības virziens ir finanšu pakalpojumu sniegšana korporatīvajiem klientiem, ar uzsvaru uz mazo un vidējo uzņēmumu  kreditēšanu. Papildu informācija: www.bluorbank.lv

 

 

Kontaktiem:

Ingrīda Šmite

BluOr Bank Korporatīvās komunikācijas un mārketinga pārvaldes vadītāja

Tālr.: +371 67 034 257

pr@bluorbank.lv

ingrida.smite@bluorbank.lv

www.bluorbank.lv

Pielikumi