Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
IPAS “Indexo” aicina piedalīties vebinārā par 2022. gada pirmā pusgada finanšu rezultātiem
Emitents Indexo, IPAS (875500AT8JI5HU41AY20)
Veids 2.2. Iekšējā informācija
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2022-08-16 15:05:56
Versijas komentārs
Teksts

IPAS “Indexo” aicina piedalīties uzņēmuma rīkotajā virtuālajā konferencē (vebinārā) š.g. 24. augustā plkst. 10:00. Lai piedalītos vebinārā, lūdzam iepriekš reģistrēties, izmantojot zemāk norādīto saiti.

Vebināru vadīs IPAS “Indexo” valdes priekšsēdētājs Valdis Siksnis un valdes loceklis Henrik Karmo. Vebināra ietvaros uzņēmuma vadība prezentēs 2022. gada pirmā pusgada nerevidētos finanšu rezultātus, kā arī informēs par citām aktualitātēm. Pēc prezentācijas norisināsies jautājumu un atbilžu sesija, kurā ikviens ir aicināts uzdot savus jautājumus uzņēmuma pārstāvjiem. Vebinārs notiks angļu valodā, taču ikviens varēs uzdot savus jautājumus arī latviešu valodā.

Aicinām savus jautājumus uzņēmumam iesūtīt līdz 23. augustam uz e-pastu: ieva.unda@nasdaq.com vai uzdot tos reģistrācijas saitē zemāk.

Lai pieteiktos dalībai vebinārā, lūdzam reģistrēties šeit: https://nasdaq.zoom.us/webinar/register/WN_NP-_VG3qShyoOaQmqHM3dw

Pēc pieteikuma formas aizpildīšanas uz norādīto e-pastu tiks nosūtīta saite uz vebināru un informācija par pieslēgšanos vebināram.

 

Par INDEXO

INDEXO ir Finanšu un kapitāla tirgus komisijas licencēta ieguldījumu pārvaldes sabiedrība, kas Latvijā piedāvā modernus 2. un 3. pensiju līmeņa plānus. INDEXO ir straujāk augošais pensiju pārvaldītājs Latvijā pēc klientu skaita ar jau vairāk nekā 85 tūkstošiem klientu un aptuveni pusmiljardu eiro pārvaldībā.

INDEXO 2017. gadā dibināja vairāk nekā 30 Latvijā pazīstami uzņēmēji un vadītāji ar mērķi cīnīties par labāku finanšu vidi Latvijā. INDEXO vīzija ir kļūt par finanšu pakalpojumu grupu, kas sniedz modernus un pielāgotus pakalpojumus, lai Latvijas iedzīvotāji paši spētu atbilstoši savām vajadzībām rūpēties par savu finanšu labklājību.

Vairāk informācija pieejama www.indexo.lv

 

         Kontaktinformācija:
         Ieva Margeviča
         IPAS “Indexo”
         Valdes locekle
         E-pasts: ieva.margevica@indexo.lv
         Telefons: + 371 28 636 789

Pielikumi