Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
HansaMatrix publicē jaunu mājas lapu pabeidzot zīmola atsvaidzināšanas procesu
Emitents HansaMatrix Akciju sabiedrība (529900S1YDO0MHC8K318)
Veids 2.2. Iekšējā informācija
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2022-08-01 15:46:28
Versijas komentārs
Teksts

Akciju sabiedrība HansaMatrix publicē jaunu mājas lapu, tādējādi pabeidzot vizuālās identitātes atsvaidzināšanu.

“Esam lepni arī virtuālā vidē izskatīties atbilstoši mūsdienu prasībām. Mēs esam augsto tehnoloģiju uzņēmums un biznesā jau vairāk kā 20 gadus, mums ir svarīgi iet līdzi laikam.

Jutām, ka ir pienācis laiks HansaMatrix izskatam iedot jaunu enerģiju – spēcīgāku un pārliecinošāku.Tādi gadu gaitā esam kļuvuši arī mēs paši – pārliecināti par sniegtā servisa augsto kvalitāti, stabilu vietu elektronikas ražošanas sektorā šajā reģionā un  lepni par kopā paveikto.” stāsta Valdes priekšsēdētājs Jānis Sams.

“Galvenais mērķis jaunajai mājas lapai ir pēc iespējas vienkāršāk pastāstīt un parādīt, kas mēs esam, kas ir mūsu vērtības un ko mēs darām. Mājas lapu esam radījuši pilnībā no idejas un tas bijis vairāk kā pusgadu ilgs intensīvs, bet ļoti aizraujošs projekts. Jaunajā vietnē īpašu uzmanību pievērsām mūsu sniegto pakalpojumu sadaļai, kā arī sadaļai investoriem, kur visi mūsu akcionāri viegli varēs atrast  informāciju par mūsu darbības rādītājiem, korporatīvo pārvaldību, akcionāru sapulcēm un vebināriem.  Savukārt, logo atsvaidzināšana, ir ierasta prakse arī lielo, mums visiem zināmo zīmolu vidē.” papildina Komunikāciju vadītāja Līga Baltiņa.

Kontakti investoriem un medijiem:
Māris Macijevskis, CFA
Finanšu direktors, Valdes loceklis
Tālrunis: +371 6780 0002
E-pasts: invest@hansamatrix.com
http://www.hansamatrix.com
 

Par HansaMatrix

HansaMatrix ir ātri augošs augsto tehnoloģiju uzņēmums, kas veic jaunu elektronisko produktu un sistēmu izstrādi, industrializāciju un sniedz pilnu ražošanas pakalpojumu spektru, datu tīklu iekārtu, "ierīču" interneta (Internet of Things), industriālo sistēmu un citu produktu izstrādes un ražošanas pakalpojumus augstas pievienotās vērtības tirgus sektoros.

Pielikumi