Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Par darījumiem ar IPAS “Indexo” akcijām saskaņā ar Regulas 596/2014 prasībām
Emitents Indexo, IPAS (875500AT8JI5HU41AY20)
Veids 2.2. Iekšējā informācija
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2022-07-19 16:13:45
Versijas komentārs
Teksts

2022.gada 19. jūlijā IPAS “Indexo” ir saņēmis paziņojumus par darījumiem ar IPAS “Indexo” akcijām no personām, kuras veic pārvaldības pienākumus, un ar tām cieši saistītas personas.

Detalizēta informācija ir pielikumā pievienotajos dokumentos.

Saskaņā ar spēkā esošo vietējo un ES vērtspapīru tirgus regulējumu, pircēji ir uzskatāmi par iekšējās informācijas turētājiem.


 
Par INDEXO

INDEXO ir Finanšu un kapitāla tirgus komisijas licencēta ieguldījumu pārvaldes sabiedrība, kas Latvijā piedāvā modernus 2. un 3. pensiju līmeņa plānus. INDEXO ir straujāk augošais pensiju pārvaldītājs Latvijā pēc klientu skaita ar jau vairāk nekā 80 tūkstošiem klientu un aptuveni pusmiljardu eiro pārvaldībā.

Tuvāko gadu laikā INDEXO mērķis papildus jau esošajai pensiju uzkrājuma pārvaldīšanai ir dibināt banku. Šī gada laikā INDEXO plāno iesniegt pieteikumu komercbankas licences saņemšanai un pēc licences saņemšanas sāks pakāpeniski ieviest bankas pakalpojumus.

INDEXO 2017. gadā dibināja vairāk nekā 30 Latvijā pazīstami uzņēmēji un vadītāji ar mērķi cīnīties par labāku finanšu vidi Latvijā. INDEXO vīzija ir kļūt par finanšu pakalpojumu grupu, kas sniedz modernus un pielāgotus pakalpojumus, lai Latvijas iedzīvotāji paši spētu atbilstoši savām vajadzībām rūpēties par savu finanšu labklājību.

Vairāk informācija pieejama www.indexo.lv.



Kontaktinformācija:

Ieva Margeviča  
IPAS “Indexo” 
Valdes locekle, mārketinga vadītāja   
E-pasts: ieva.margevica@indexo.lv   
Telefons: + 371 28 636 789

Pielikumi
Paziņojums par darījumiem_Perfect Match SIA_LAT_ENG.pdf (180.18 kB)
Paziņojums par darījumiem_Beacon Properties OU_LAT_ENG.pdf (181.05 kB)
Paziņojums par darījumiem_Lendorf SIA_LAT_ENG.pdf (183.64 kB)
Paziņojums par darījumiem_VSCAP SIA_LAT_ENG.pdf (180.17 kB)
Paziņojums par darījumiem_K.Fridmane_LAT_ENG.pdf (180.24 kB)
Paziņojums par darījumiem_V.Vancovics_LAT_ENG.pdf (180.83 kB)