Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
AS DelfinGroup emitē jaunas obligācijas 10 miljonu eiro apmērā
Emitents DelfinGroup, AS (iepriekšējais nosaukums - ExpressCredit, SIA) (2138002PKHUJIMVMYB13)
Veids 2.2. Iekšējā informācija
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2022-05-26 09:43:18
Versijas komentārs
Teksts

Latvijas finanšu koncerns AS DelfinGroup 2022. gada 25. maijā ir pabeidzis slēgta piedāvājuma ietvaros emitēto obligāciju 10 miljonu eiro vērtībā parakstīšanos. Obligāciju gada kupona procentu likme ir 8%, kas ir zemākā obligāciju kupona likme uzņēmuma vēsturē. Obligāciju dzēšanas termiņš ir 2023. gada 25. novembris.

Obligāciju emisijas rezultātā iegūtie līdzekļi tiks novirzīti uzņēmuma turpmākajā attīstībā, kā arī uzņēmuma kopējo piesaistītā finansējuma izmaksu samazināšanai.

Obligācijas plānots kotēt biržas Nasdaq Riga alternatīvajā tirgū Nasdaq First North pēc kotēšanas procedūru pabeigšanas.

Obligāciju emisijas organizētājs bija AS Signet Bank.

 

Pieraksties AS DelfinGroup jaunumiem šeit.

Par AS DelfinGroup

AS DelfinGroup ir licencēts uz tehnoloģijām balstīts finanšu nozares koncerns, kas dibināts 2009. gadā un strādā ar zīmoliem Banknote un VIZIA. Uzņēmums pastāvīgi attīsta un piedāvā patēriņa aizdevumus, aizdevumus senioriem, nomaksas pakalpojumus, lombarda aizdevumus un lietotu un mazlietotu preču tirdzniecību vairāk nekā 90 filiālēs visā Latvijā, kā arī tiešsaistē. AS DelfinGroup vairāk nekā 270 profesionāļu komanda vidēji mēnesī izsniedz 35 tūkstošus aizdevumu. Uzņēmuma kopējais reģistrēto klientu skaits pārsniedz 400’000. AS DelfinGroup kopš 2014.gada ir pazīstams Nasdaq Riga biržā kā obligāciju emitents un kopš 2021. gada kā akciju emitents Baltijas Oficiālajā sarakstā. Uzņēmums 2021. gadā veica IPO, piesaistot gandrīz 6000 jaunu akcionāru. Uzņēmums veic regulāru ik ceturkšņa dividenžu izmaksu. 2021. gadā uzņēmuma kredītportfelis sasniedza 43 miljonus eiro, EBITDA bija 10,2 miljoni eiro un peļņa pirms nodokļiem sasniedza 5,2 miljonus eiro. Uzņēmuma ilgtspējas pamatā ir fokuss uz korporatīvo pārvaldību, fintech inovācijām, atbildīgu aizdevumu izsniegšanu, finanšu iekļaušanu un aprites ekonomikas veicināšanu. Uzņēmums strādā ar peļņu katru gadu kopš 2010. gada.

 

         Papildu informācija:
         Aldis Umblejs
         AS DelfinGroup finanšu direktors
         Tālr.: +371 26189988
         E-pasts: IR@delfingroup.lv

Pielikumi